Från en tusenlapp till flera miljoner - så mycket kostar stjärnorna.
1 av 12
Från en tusenlapp till flera miljoner - så mycket kostar stjärnorna. - Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage
År 2007 uppträdde sångerskan Nelly Furtado för Khaddafi och hans familj. För giget fick hon 7 miljoner kronor – pengar som hon nu donerar till välgörenhet. – Jag fick sju miljoner kronor från Khaddafi-klanen för att uppträda i 45 minuter för deras gäster på ett hotell i Italien. Jag kommer att donera pengarna nu, skrev Nelly själv på sin Twitter.
2 av 12
År 2007 uppträdde sångerskan Nelly Furtado för Khaddafi och hans familj. För giget fick hon 7 miljoner kronor – pengar som hon nu donerar till välgörenhet. – Jag fick sju miljoner kronor från Khaddafi-klanen för att uppträda i 45 minuter för deras gäster på ett hotell i Italien. Jag kommer att donera pengarna nu, skrev Nelly själv på sin Twitter. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Simon Cowell tar en halv miljon för att dyka upp på ett partaj.
3 av 12
Simon Cowell tar en halv miljon för att dyka upp på ett partaj. - Foto: FameFlynet / KM/FAMEFLYNET PICTURES
Superdivan Mariah Carey fick nio miljoner kronor för att framföra fyra stycken låtar på en privatfest.
4 av 12
Superdivan Mariah Carey fick nio miljoner kronor för att framföra fyra stycken låtar på en privatfest. - Foto: Stella Pictures / Lisa OConnor
Jersey Shore-stjärnan Snooki får 150 000 kronor för att gå röda mattan fram och tillbaka. Inte illa.
5 av 12
Jersey Shore-stjärnan Snooki får 150 000 kronor för att gå röda mattan fram och tillbaka. Inte illa. - Foto: Stella Pictures / Kabik
Realitystjärnan Heidi Montag genomgick 10 skönhetsoperationer på en dag. När det var dags att visa upp resultatet passade Heidi på att tjäna sig en hacka. Hon fick över 100 000 kronor för att chilla vid en pool och visa upp sin nya kropp och sitt opererade ansikte.
6 av 12
Realitystjärnan Heidi Montag genomgick 10 skönhetsoperationer på en dag. När det var dags att visa upp resultatet passade Heidi på att tjäna sig en hacka. Hon fick över 100 000 kronor för att chilla vid en pool och visa upp sin nya kropp och sitt opererade ansikte. - Foto: Stella Pictures / Kevin Perkins
Mike "The Situation" Sorrentino gör det mesta för att mjölka sina 15 minuter i rampljuset från realitysåpan Jersey Shore. Han tjänade en halv miljon på att vara med i Dancing with the Stars. För att strosa runt på röda mattan kostar han däremot bara några tusenlappar. Sugen på att boka i helgen?
7 av 12
Mike "The Situation" Sorrentino gör det mesta för att mjölka sina 15 minuter i rampljuset från realitysåpan Jersey Shore. Han tjänade en halv miljon på att vara med i Dancing with the Stars. För att strosa runt på röda mattan kostar han däremot bara några tusenlappar. Sugen på att boka i helgen? - Foto: Stella Pictures / BRJ/Fame Pictures
Lindsay Lohan drog in hela 3,5 miljoner för att fira sin 21-års dag på nattklubben Pure i Las Vegas. Problemet var bara att Lindsay åkte in på rehab i samma veva, så hon hann aldrig dyka upp på festen. Och när det var dags att betala tillbaka gaget till nattklubben så hade Lindsay gjort av med alla pengarna. Surt sa räven. Tidigare i januari skrev Nyheter24 om hur Lindsay fick 700 000 kronor för att fira in det nya året tillsammans med Bruneis prins Abdul Azim.
8 av 12
Lindsay Lohan drog in hela 3,5 miljoner för att fira sin 21-års dag på nattklubben Pure i Las Vegas. Problemet var bara att Lindsay åkte in på rehab i samma veva, så hon hann aldrig dyka upp på festen. Och när det var dags att betala tillbaka gaget till nattklubben så hade Lindsay gjort av med alla pengarna. Surt sa räven. Tidigare i januari skrev Nyheter24 om hur Lindsay fick 700 000 kronor för att fira in det nya året tillsammans med Bruneis prins Abdul Azim. - Foto: FameFlynet / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME
När Paris Hilton var som mest berömd så kunde hon få upp till 3 miljoner kronor för att visa sig på en fest. Hennes stjärna har dalat en del de senaste åren, men hon cashar ändå in en del fortfarande.
9 av 12
När Paris Hilton var som mest berömd så kunde hon få upp till 3 miljoner kronor för att visa sig på en fest. Hennes stjärna har dalat en del de senaste åren, men hon cashar ändå in en del fortfarande. - Foto: Stella Pictures / Greg Tidwell
Sugen på att ge din fest lite stjärnglans? För 350 000 kronor kan du få Nicki Minaj på röda mattan.
10 av 12
Sugen på att ge din fest lite stjärnglans? För 350 000 kronor kan du få Nicki Minaj på röda mattan. - Foto: FameFlynet / KM/FAMEFLYNET PICTURES
Kim Kardashian tjänar en rejäl hacka på att dyka upp på röda mattan. Hon brukar få upp till 600 000 kronor för att förgylla en fest med sin närvaro, men den veckan hon fyllde 30 år så cashade hon in rejält – då drog hon in hela 3,5 miljoner kronor på bara några dagar.
11 av 12
Kim Kardashian tjänar en rejäl hacka på att dyka upp på röda mattan. Hon brukar få upp till 600 000 kronor för att förgylla en fest med sin närvaro, men den veckan hon fyllde 30 år så cashade hon in rejält – då drog hon in hela 3,5 miljoner kronor på bara några dagar. - Foto: Stella Pictures / Black Sheep
Selena Gomez tjänar en halv miljon kronor på att uppträda på privatevent.
12 av 12
Selena Gomez tjänar en halv miljon kronor på att uppträda på privatevent. - Foto: Stella Pictures / Graylock

Så mycket kostar det att festa med kändisarna

Stjärnorna tjänar miljoner – på att gå på fest. Kolla in hur mycket Kim Kardashian, Mariah Carey och Nicki Minaj cashar in på att dra på sig klackarna.


Fick 700 000 kronor för natt med prinsen

Lindsay Lohan, 26, inledde det nya året med klirr i kassan. Lindsay fick nämligen hela 700 000 kronor för att festa och tillbringa nyårsnatten med playboymiljardären tillika Bruneis prins Abdul Azim. Läs mer här.  

Strosa fram och tillbaka på en röd matta, skåla i Champagne och posera framför fotografer – och dessutom tjäna hundratusentals kronor, eller till och med miljoner på det? Japp, det låter för bra för att vara sant – men för Hollywoodkändisarna är det vardag. 

Vissa måste faktiskt slita för brödfödan – som superdivan Mariah Carey som framförde fyra låtar och tjänade nio miljoner kronor på det. Andra – som Heidi Montag – behövde bara ligga vid en pool i bikini för att tjäna 100 000 kronor. 

Men hur mycket tjänar kändisarna på att förgylla röda mattan? Få svaren i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

Kim Kardashian på röda mattan 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Barcelonas kollaps – utslaget efter röda kort

1 timme sedan

Superdrama i Dortmund – vidare till semifinal

1 timme sedan
Vändning åt ena hållet, snabbt svar från det andra. Efter sex mål, och en match som svajade lika mycket som supportrarnas stora flaggor, är Dortmund åter i CL-semifinal efter 4–2, totalt 5–4, mot Atlético Madrid.

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

1 timme sedan
I en ny undersökning av Verian, tidigare Kantar Sifo, på uppdrag av Bankomat​ kan man nu se att rekordmånga svenskar vill ha kvar möjligheten till kontantbetalningar även i framtiden.

Två raka förluster: "Gäller att nollställa"

1 timme sedan
Efter två raka förluster gäller det att nollställa inför avgörandet, konstaterar Skellefteås lagkapten Jonathan Pudas. Och kanske undvika utvisningsbåset lite mer? Ja, det är ju en jättenyckel så klart, säger han.

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

2 timmar sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

2 timmar sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

2 timmar sedan
Skellefteå hade två matchbollar. Men Frölunda har räddat båda. Efter 3–1 i den sjätte semifinalen är det utjämnat i matchserien. Nu avgörs allt i Skellefteå på torsdag. Det går i rätt riktning hela tiden, säger Max Friberg till TV4 Play.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

2 timmar sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

3 timmar sedan
En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.