Gift vid första ögonkastet 2022, Bodil Olsson, Hans Hellberg
Gift vid första ögonkastet 2022, Bodil Olsson, Hans Hellberg - Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet-Bodil ångrar sig igen - hon vill gifta sig

Gift vid första ögonkastet-paren har nu fått träffa varandra för första gången – och gift sig. I första avsnittet valde Bodil att hoppa av programmet, och Hans fick inte träffa sin matchning. Men nu har Bodil ångrat sig, en gång till.


I säsongens andra avsnitt fick paren äntligen träffa varandra för första gången, på deras bröllopsdag. Här kan du läsa vilka par som matchades ihop i Gift vid första ögonkastet 2022!

Leendena var många, och nervositeten tydlig, men alla deltagarna sa ja till varandra under ceremonierna.

Hans Hellberg var en av deltagarna som i avsnitt ett fick ett tråkigt besked – hans matchning, Bodil Olsson, ångrade sig och valde att hoppa av programmet. Men det verkar som att Bodil tog sig en redig funderare. 

Gift vid första ögonkastet-Bodil ångrade sig igen - hon vill gifta sig

När Bodil fick reda på att experterna hittat en matchning till henne, blev hon stressad över den kommande processen. Hon valde därför att hoppa av programmet. Men nu har hon ångrat sig – igen. På Bodils Instagram syns vändningen i kommentarsfältet. 

Foto: Instagram/bodil_olsson

I måndagen avsnitt syns varken Hans eller Bodil till, förrän på slutet. Hans får ett samtal från produktionen där de säger att de har något att berätta. Hans match vill gifta sig. 

Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet 2022 – så känner Hans om Bodils vändning

Besvikelsen var total för deltagaren Hans när Bodil styrde av bröllopet. Hans var därför tveksam till om han skulle kasta sig in i cirkusen igen. 

– Jag kände att jag inte visste varken ut eller in. Orkade jag dra igång känslorna och förhoppningarna igen? Jag kände ju att jag kunnat släppa de absolut jobbigaste tankarna från när det blev avhopp, skriver Hans i ett mejl till Aftonbladet

Foto: Skärmavbild/SVT

För Hans blev hans första period i programmet ett väldigt pendlande av känslor, kan man minst sagt säga. 

– Så ja, nog blev det vansinnigt mycket känslor av alla de slag på väldigt kort tid, skriver Hans vidare till Aftonbladet.

Kommer Bodil och Hans gifta sig i Gift vid första ögonkastet 2022?

Är suktandet efter kärlek större än tveksamheterna? Det hoppas vi, men det återstår att se i nästa veckas avsnitt. Avsnittet sänds måndagen den 25 April på SVT och SVT Play. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!