Stockholm

Så träffade Carina Bergfeldt sin man: "Storbölade..."

Carina Bergfeldt och Jesper Zølck har varit gifta sedan 2019.
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck har varit gifta sedan 2019. Foto: Ida Åkesson/Stella Pictures och Jari Kantola/Stella Pictures

Carina Bergfeldt öppnar upp sig i senaste avsnittet på Renées brygga och bjuder på detaljer om hennes relation med den danska journalisten.


Läs mer

Igår fick vi se den aktuella programledaren Carina Bergfeldt, 42, en solig dag på Renées brygga. Journalisten och författaren har sedan 2021 lett talkshowen Carina Bergfeldt där hon samlar gäster med spännande och intressanta historier. Men under gårdagens avsnitt fick Carina vara gäst och bjuda på historier.


Under programmet får vi dessutom träffa skidåkaren Charlotte Kalla, 35, och sportjournalisten Patrick Ekwall, 57, på Renées brygga. Vi får ta del av matlagning, trekamp och intressanta konversationer.

Carina Bergfeldts väg till kärleken

När Renée Nyberg, 56, hamnar ensam med Carina så börjar Carina berätta om hur hon träffade sin man i Washington 2017. Danska journalisten Jesper Zølck, 44, mötte hon en dag på en restaurang under tiden hon jobbade som utrikeskorrespondent  i Washington och så fort paret sagt hej till varandra så var det kärlek vid första ögonkastet.

Men vägen dit har inte varit lätt för Carina. Hennes relation till hennes pappa har försvårat kärleken och journalisten har ofta dragits till destruktiva relationer.

– Man får den sorts kärlek man tror man förtjänar och ganska länge så trodde jag att jag inte förtjänade särskilt bra relationer. Säger hon i avsnittet.

Efter mötet på restaurangen så fick hon ett sms från Jesper där han frågade om hon ville ta en drink, men Carina hade en pojkvän och sa nej. Sekunden efter smset skickades berättar hon att hon började storböla och gick raka vägen hem och berättade allt för sin dåvarande pojkvän. Relationen avslutades och åtta månader senare tog hon till sig modet och skrev om han ville ta en drink och han sa ja.

– Jag flög över till Danmark, med både vinst och förlust och han stod och väntade på mig på flygplatsen. Sen dess har det varit vi.

Idag är paret lyckligt gifta sedan 2019 och har en liten son tillsammans som heter Hamilton, som fyller tre på alla hjärtans dag. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.