"Marko & Irma" har gjort succé på TV4.
"Marko & Irma" har gjort succé på TV4. - Foto: Skärmavbild/TV4/Marko & Irma

Följarnas vädjan till Markoolio och Irma: "Tappar hoppet på mänskligheten"

I flera veckor har tittarna kunnat följa Marko "Markoolio" Lehtosalos och mamma Irma Lehtosalos husbygge i TV4. Nu har det sista avsnittet sänts och i duons sociala medier är det en viss fråga som återkommer från följarna.


Det var i januari som "Marko & Irma" hade premiär i TV4 och sedan dess har programserien, där Marko "Markoolio" Lehtosalo och hans mamma Irma Lehtosalo bygger hus på Ingarö, blivit en riktig storfavorit.

Framför allt är det mamma Irma som vunnit tittarnas hjärtan – något som till och med fått Markoolio att reagera. Läs här om Markoolios chock efter reaktionerna på Irma Lehtosalos bild.

Tittarna vill ha en säsong två av "Marko & Irma" 

Men allt har sitt slut och så även "Marko & Irma". Under torsdagen sändes det sista avsnittet av programmet och en stolt Irma Lehtosalo visade då upp det nya hemmet. Här kan du se bilder på Irma Lehtosalos nya hus.

Att säsongen nu är över ledde till starka reaktioner i sociala medier. På Markoolios Instagram, där han delat med sig av ett videoklipp på mamma Irma från programmet, vädjar nu tittarna om en andra säsong.

"Neeeeej vadå sista?!? Fixa nytt hus till morsan, sommarstuga nånting bror! @tv4 ni får fixa säsong två annars gör jag det", skriver en person och andra fyller i:

"Vill ha en säsong 2, semester i Finland eller något."

"Ni måste fortsätta!!!! Filma mer!!!! Ni är det bästa som hänt TV på sååå länge!!!"

"Blir det inte en satans helvete säsong 2 så tappar jag hoppet på mänskligheten."

"Vi MÅSTE ha en till säsong!!"

Än så länge är det oklart om tittarna får gehör för sina önskemål.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

3 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.