Tittarna är inte nöjda med den senaste säsongen av SVT:s "Husdrömmar".
Tittarna är inte nöjda med den senaste säsongen av SVT:s "Husdrömmar". - Foto: Skärmavbild/SVT/Husdrömmar

Tittarna har fått nog av SVT:s Husdrömmar: "Lägg ner"

Kritiken mot den senaste säsongen av SVT:s långkörare "Husdrömmar" fortsätter att hagla i sociala medier.
"Vi tar det med oss när vi planerar våra kommande säsonger", skriver produktionen bakom programmet.


I SVT:s "Husdrömmar" får tittarna på nära håll se hur ambitiösa husbyggare, med stora visioner, förverkligar sina idéer om ett drömboende. 

Vid inledningen av den senaste säsongen riktade flera tittare kritik mot programmet, som varje vecka samlar miljonpublik, eftersom flera projekt varit ofärdiga vid avsnittens slut.

Tittarnas kritik mot SVT:s Husdrömmar: "Skitprogram"

Husdrömmar-tittarna: "Under all kritik"

Nu när över halva säsongen gått fortsätter kritiken att hagla på programmets Instagramkonto och allt fler tittare tycker till om de senaste avsnitten där ett färdigt slutresultat uteblir.

"Nytt lågvattenmärke i ofärdigt hus! Snälla, låt projekten bli klara innan ni tar med dem i säsongen. Den här säsongen är under all kritik."

"Tråkigt att det är så många halvfärdiga projekt hela tiden.. Varför inte vänta och filma tills de är klara helt och hållet..? Det roliga är ju att få se slutresultatet och inte ett halvfärdigt resultat..."

Foto: Skärmavbild/Instagram/svthusdrommar

"Jag tycker det är så tråkigt när ni besöker husen när dem inte är färdiga!!! Det är ju nästan alla hittills som har varit oklara??? Trist…"

"Nu är det för många program där ni visat halvfärdiga projekt. Det här håller inte. Pausa en säsong och filma klart eller lägg ner. Det här är inte vad Husdrömmar en gång varit."

"Denna säsongen är under all kritik, spännande hus att följa men inga är helt klara... Att få se hela resan till färdigt hus är ju hela grejen med att titta. Om ni har för få färdiga projekt vore det bättre att pausa en säsong så att vi tittare får vara med på hela resan."

Foto: Skärmavbild/Instagram/svthusdrommar

En tittare delar dessutom med sig av en teori kring de halvfärdiga projekten i årets säsong.

"Är det möjligen så att detta är sista säsongen av husdrömmar och det är därför ni inte väntar med de halvfärdiga husen till nästa säsong? Hoppas verkligen inte men man börjar ju undra...", skriver personen och berömmer samtidigt urvalet av projekt i säsongen.

Får man betalt för att vara med i SVT:s "Husdrömmar"?

Husdrömmar-produktionens svar: "Tar det med oss"

I ett senare inlägg bemöter "Husdrömmar"-produktionen kritiken, och av allt att döma är det inte den sista säsongen som rullar på tv.

"När vi börjar inspelningen så vet vi aldrig hur det ska sluta, vilket är en del av spänningen i programmet och i att bygga hus. Det är svårt att uppskatta om och hur tidsplanerna kommer att hålla, speciellt i relation till hur vi ska spela in och sända", skriver de och fortsätter vidare:

"På sistone har det blivit allt mer utmanande i och med världsläget, bland annat med längre leveranstider och ökande priser, vilket gör att flera hus och husägare stöter på problem med att hålla tidsplanen, och i slutändan sin husdröm. Vi vill såklart kunna visa upp ett färdigt resultat och det är vårt mål. Vi tar det med oss när vi planerar våra kommande säsonger."

Foto: Skärmavbild/Instagram/svthusdrommar

Läs alla våra nyheter om Husdrömmar här.

Relaterat
Senaste nytt

Nya samtal kring skådespelarstrejk

2 timmar sedan

Så här mycket har svenskarnas mediekonsumtion ökat: "Alla åldersgrupper"

igår 18:56
Svenskar konsumerar medier i genomsnitt sju timmar om dagen – under 2022 ökade dagskonsumtionen med två minuter, enligt en ny rapport från Myndigheten för press, radio och tv. Det är bland unga som ökningen märks mest.

Tom Hanks om fejkad AI-reklam: "VARNING!!!"

igår 16:34
I en video som cirkulerar på nätet syns Tom Hanks marknadsföra en plan för friskare tänder.

Operan skjuter upp premiär efter dödsolyckan

igår 16:02
Arbetsmiljöverket har utfärdat ett arbetsstopp på Kungliga Operan i Stockholm efter dödsolyckan för snart två veckor sedan, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio.

TV4-tittarna rasar efter Mi Ridells kommentarer till Nicci Hernestig

igår 15:44
I senaste avsnittet av Förrädarna fick vi se Mi Ridell slänga iväg en känga till Nicci Hernestig. Nu rasar TV4-tittarna över Mi Ridells agerande: "URSÄKTA?!"

Tvingades avbryta i Robinson 2023: "Det finns ingenting kvar i henne"

igår 15:32
Det blir kaosartat i säsongens första avsnitt av Robinson 2023 för deltagaren Deisi Da Silva Rudén. – När Deisi tas åt sidan och läkaren kommer så blir man ju skitorolig. Man tänker ju det värsta, säger en av hennes lagkamrater.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.