Paradise Hotel 2023 har bjudit på en hel del vilda fester.
Paradise Hotel 2023 har bjudit på en hel del vilda fester. - Foto: Foto: Skärmavbild/Pluto TV/Paradise Hotel

Avslöjandet om alkoholstoppet på festerna i Paradise Hotel 2023: “Lägg av”

Det populära realityprogrammet Paradise Hotel är känt för sina vilda fester. Men hur mycket alkohol fick deltagarna egentligen konsumera under de galna partykvällarna inne på hotellet?


Efter misstankar om sexuella övergrepp i säsong 14 av Paradise Hotel togs beslutet att dels avbryta den pågående sändningen av programmet, samt att inte sända den efterföljande femtonde säsongen. En förundersökning gällande våldtäkt och samt sexuellt ofredande inleddes, som senare lades ner. 

Paradise Hotel 2023 sänds på Pluto TV

Efter att rättigheterna köpts upp av ett nytt bolag så fick säsong 15 se dagens ljus, och hade premiär i början av april 2023 på Pluto TV. Den ny-gamla säsongen av Paradise Hotel har, likt tidigare säsonger, varit full av slugt paktande, vilda scener i sänghalmen och galna fester. 

Deltagaren Nicole Kikabidze har tidigare berättat för Nyheter24 om vilka som hade mest sex inne på hotellet, vilket du kan läsa mer om här

Nicole och Jonathan kom in som "nättroll". Foto: Pluto TV/Paradise Hotel

Nicole Kikabidze gjorde entré på hotellet tillsammans med Jonathan Johansson i rollen som “nättroll”, och de blev snabbt starka karaktärer i programmet. Den tajta kompisduon har hållit ihop sedan dess – även efter Paradise Hotel-kamerorna stängdes av. 

Jonathan har tidigare berättat på Instagram att det minst sagt konsumerades en hel del alkohol i programmet, och att det var många kvällar som han inte minns hur han kom i säng. 

Är du nyfiken på hur reglerna såg ut kring snus och tobak i Paradise Hotel 2023? Läs mer här!

Sanningen om festerna på Paradise Hotel 2023

Men vem blev då egentligen fullast på festerna i Paradise Hotel 2023? 

– Det måste ha varit Zacke. Han blir jättelätt full. Han började ju prata danska i sömnen en gång när han skulle sova med mig och Jonte, berättar Nicole och fortsätter: 

– Sen har jag också varit jättefull jättemånga gånger. På vägen ner till våra bungalows så har jag ramlat flera gånger på gräsmattan. Så jag kan också bli jättefull, och Jesper också. 

Nicole Kikabidze. Foto: Pluto TV/Paradise Hotel

"Det fanns ett stopp"

Vad fanns det då egentligen för regler kring alkoholen inne på hotellet? Fick deltagarna dricka exakt hur mycket de ville? Det visar sig att det nämligen fanns ett stopp när det kom till alkoholintaget under festerna. 

– Nej, det fick vi inte. Det fanns ett stopp. De måste ju få ner oss på synk. Och om vi sitter på synk och sluddrar och ingen förstår vad vi säger så kan de inte ha oss där. Så de försöker ju hålla oss lite nyktra. Bara lite, berättar Nicole med ett leende. 

Men även om alkoholen onekligen verkar flöda på festerna, så händer det faktiskt att deltagarna får en tillsägelse från produktionen om de blir allt för överförfriskade. I de flesta rum på hotellet finns det en telefon, som produktionen ringer till om de vill deltagarna någonting, och även på festerna verkar det som att denne var i bruk. 

– Ja, ibland så brukar de ringa och säga att: “Nu är det stopp för den här personen. Så lägg av”.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!