Tove Dalsryd Robinson 2023
Vad blir man sugen på efter att ha svultit på en ö? - Foto: TV4

Toves chockerande svar: Det var det första hon åt efter Robinson

Robinsondeltagaren Tove Dalsryd är en av deltagarna i årets Robinson som tampats mot gassande sol, sandloppor och rivande hunger. Men vad var då det första hon valde att äta när hon kom hem?


De som följt Robinson 2023 har nog hängt med i att det varit en säsong med mycket drama och intriger. På löpande band har flera färgstarka profiler lämnat programmet – både frivilligt och ofrivilligt. 

För vissa är det sociala spelet som skaver och för andra är det hälsan som sviker.

Någon som med näbbar och klor hållit sig kvar är Tove Dalsryd. Tove hamnade i fokus redan första avsnittet då hon greppade ett immunitetshalsband istället för att hjälpa sitt lag. Detta var någonting hon bittert ångrade men blev då förlåten av sitt lag. 

Tove har lyckats kämpa sig kvar. Bildkälla: TV4

Sedan dess har tävlingarna för Toves del varit lyckosamma och hon har vunnit en rad immuniteter som hon bland annat givit bort. 

Tove Dalsryd berättar om maten efter Robinson

Ett annat pris efter en tävling var att deltagarna fick mat – nämligen sina personliga favoriträtter. Någon hade valt hamburgare, någon en afrikansk gryta och en annan ost och chark. 

Det gjorde Robinson-Tove på nätterna när de andra deltagarna sov

Tove hade då valt lax med potatis. Det var just därför det blev lite tappade hakor när hon i podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens berättade om det första hon ätit efter att ha kommit hem från inspelningen. 

Tove var som mest sugen på lax. Bildkälla: Jurek Holzer / SvD / TT

Hade du en lista på saker du skulle äta, liksom vad börjar man med?

– Jag åt lax och linsgryta! Det är typ det enda jag äter hemma? Och jag åt det på ön också. Alltså jag är så tråkig och ingen finsmakare?

Fick ni någon alkohol? 

– Ja vi fick ju vin och öl någon gång. Jag tycker att de ska starta upp ett program med bara singlar och skicka in massa alkohol. Men det kanske fanns, Robinson Love Edition?

Men.... ville du inte ha typ en hamburgare eller något... roligare? Fisk har ni ju fått på Robinson-ön?

– Haha nej men jag är en sån som äter väldigt ensidigt, jag har ätit typ samma saker i 10 år och tycker väldigt mycket om lax så det blev det direkt när jag kom hem, avslutade hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!