Hur mycket alkohol serverades under "Stjärnorna på slottet"-inspelningen?
Hur mycket alkohol serverades under "Stjärnorna på slottet"-inspelningen? - Foto: Christoffer Lomfors/SVT och SVT

Så mycket alkohol serverades under "Stjärnorna på slottet"

"Stjärnorna på slottet" har dragit igång i SVT och stora delar av programmet utspelar sig under de stående luncherna och middagarna. Men hur mycket alkohol serverades egentligen på slottet?


Ännu en säsong av SVT:s långkörare "Stjärnorna på slottet" har gått av stapeln och i år är det Pernilla Wiberg, Sanna Nielsen, Mark Levengood, Caroline af Ugglas och Marcus Samuelsson som ger tittarna en inblick i deras liv och karriärer.

I vanlig ordning tilldelas varje stjärna en egen dag där gruppen genomför några väl valda aktiviteter. Men den främsta delen av programmet spelas in när gänget är samlat vid frukost, lunch och middag. 

Betydelsen bakom Caroline af Ugglas ovanliga tatueringar: "På rumpan..."

Frida Ronge är kock i "Stjärnorna på slottet". Foto: Christoffer Lomfors/SVT

Tidigare har "Stjärnorna på slottet"-kocken Frida Ronge berättat för Nyheter24 om den största utmaningen när det kom till att laga maten i programmet, men vad gällde egentligen kring det som de medverkande hade i glasen?

Stjärnorna på slottet-kocken om stora utmaningen: "Köksproblem"

Så mycket alkohol fick deltagarna i "Stjärnorna på slottet"

Mer specifikt frågade Nyheter24 SVT hur mycket alkohol som egentligen serverades under luncherna och middagarna som syns i programmet. Så här svarade produktionen:

"Det serveras aldrig alkohol under luncherna. Under middagen dricker stjärnorna vad de önskar, likt en restaurang. Det finns alltid gott om alkoholfria alternativ, inklusive alkoholfria öler och alkoholfria viner."

"Stjärnorna på slottet"-festen som tittarna inte fick se

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!