Carina Berg och Carolina Gynning har en podcast tillsammans.
Carina Berg och Carolina Gynning har en podcast tillsammans. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Henrik Montgomery/TT

Carina Bergs kryptiska svar om Carolina Gynning i Melodifestivalen

Carina Berg är programledare för Melodifestivalen 2024. Men ännu har SVT inte bekräftat vem eller vilka som kommer dyka upp vid hennes sida under den glittriga tillställningen. Kan det möjligtvis vara Carina Bergs parhäst och poddkollega Carolina Gynning...?


Den 3 februari smäller det. Då går äntligen Melodifestivalen 2024 av stapeln, där Sverige ska kora en representant i Euorovision Song Contest, som i år äger rum på hemmaplan. 

Melodifestivalen 2024: Artister, startordning och datum

Carina Berg i Melodifestivalen 2024 – ryktet om Björn Gustafsson

Den 12 januari gick SVT själva ut med att Carina Berg kommer vara programledare för Melodifestivalen 2024. Men redan i november förra året avslöjade Aftonbladet att hon skulle leda underhållningsprogrammet, och enligt tidningen uppgifter skulle även Björn Gustafsson vara någon form av sidekick. Uppgifterna kring Björn Gustafsson har däremot SVT varken bekräftat eller dementerat. 

Carina Berg och Björn Gustafsson relation i dag – svarar på ryktet

Carina Berg presenterades som programledare. Foto: Anders Wiklund/TT

– Det kommer med stor sannolikhet att vara en parad med människor där som förgyller den här tillställningen ihop med mig. Det är jag som är programledare, jag som står i de här glittriga skorna. Men vid min sida så kommer det säkert dyka upp en massa härliga människor. Men vem eller vilka det är, det får man se, säger Carina Berg till Nyheter24 angående sidekick-ryktet i Melodifestivalen. 

Har Fröken Snusk tvingats avslöja sin identitet inför Melodifestivalen 2024?

Kommer Carolina Gynning dyka upp i Melodifestivalen med Carina Berg?

Men det är inte bara Melloprogramledare som Carina Berg har på sitt imponerande cv. Hon driver även en av landets mest populära podcasts tillsammans med vännen och parhästen Carolina Gynning. Man kan därför fråga sig om Carolina Gynning kommer dyka upp i Melodifestivalen? Enligt Carina Berg är det något som duon har drömt om länge. 

Om du hade varit med i Mello själv, vad hade du ställt upp med för låt?

– Jag och Gynning har ju drömt om det här. Det här kommer vi att lösa så småningom. Det spelar inte så stor roll vad vi gör för låt. Vi vill bara vara där uppe och skvala och skrala, säger Carina Berg till Nyheter24. 

Så vi kanske ser dig och Gynning någon gång i framtiden i Mello? 

– Gärna. Vi säger ja. 

Fick Gynning frågan om att programleda tillsammans med dig? 

– Det får du fråga henne om, svarar Carina Berg kryptiskt. 

Här kan du läsa mer om Melodifestivalen 2024.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!