Carina Berg och Jonas Gardell
Jonas Gardell tyckte till om Carina Berg. - Foto: Stella Pictures, Jonas Ekströmer/TT Bild

Jonas Gardell avslöjar vad han faktiskt tycker om Carina Berg

Jonas Gardell är känd för mycket – men kanske inte för att vara någon solstråle.
– Jag är inte rädd för konflikter, har Jonas berättat i en intervju med Aftonbladet. Därför var hans ord om Carina Berg kanske något förvånande...


Att komikern och författaren Jonas Gardell, 60, kan vara en syrlig prick är kanske ingen större hemlighet. När Caroline af Ugglas tävlade i Melodifestivalen så kallade han henne för "creepy", och till ex-maken Mark Levengood har han skrivit de ena spydigheterna efter de andra – men just där kan det faktiskt ligga lite jargong bakom. Mer om det kan du läsa här.

Jonas Gardell i bråk med Björn Ranelid

Jonas infekterade bråk med Björn Ranelid är även det väl dokumenterat. Det började med att Jonas sågade Ranelids insats i Mello år 2012.

"När Ranelid rappar om sin säd är det något som går sönder inom mig. Jag har just slutat vara homosexuell", skrev Gardell på Facebook då. I samma veva skrev han även att han ville ge Ranelid en "pytteliten lobotomering".

Jonas Gardells avslöjande om Mark: "Jag var medberoende – det sitter väldigt djupt"

...Och så var Jonas Gardell i bråk med Staffan Scheja i Stjärnorna på slottet

När Jonas Gardell år 2009 var med i Stjärnorna på Slottet så hamnade han i storbråk med Staffan Scheja som han skällde ut efter noter. 

– Jag kommer ifrån en familj där vi skrattar stort, gråter lätt, smäller i dörrar och sedan är vi glada och vänner igen. Jag är väldigt snabb på att få utbrott, och lika snabb att försöka rätta till dem. Jag är inte rädd för konflikter, berättade Jonas i en intervju med Aftonbladet då.

Men konflikten mellan Staffan och Jonas löste sig snabbt, och de blev sedan nära vänner. 

Jonas Gardell. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Jonas Gardell om Carina Berg

När Jonas Gardell intervjuades av GP kallades han för en "primadonna" och anklagades för att använda sig av "lite lätt härskarteknik". Och när tidningen ETC mötte författaren i fjol så summerades han bland annat som en "beryktat krävande artist".

Så kanske är det lite förvånande när Jonas Gardell tar fram sin "mjuka" sida...

Carina Berg. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Carina Berg gjorde en bejublad premiär som programledare för Melodifestivalen 2024 – och en som var väldigt taggad där hemma i soffan var ingen mindre än Jonas Gardell. 

På Instagram skrev han om förväntningarna på lördagens Mello – och om känslorna för Carina Berg.

"Kollar Mello ikväll för att se @carinalillyberg. Tror jag är kär i henne. Hon har världens finaste varmaste utstrålning", skrev han på Instagram och fick medhåll från både sina följare och vänner så som Micael Bindefeld som höll med om att Carina är amazing.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!