Tina Nordström, 50, chockar tittarna med nya superkroppen

Tina Nordström, 50, har minsann inga problem med att lyfta kastrullerna i köket. Det många inte vet är att hon är en gymråtta av rang.


Tina "Mat-Tina" Nordström, 50, är en av Sveriges mest folkkära tv-kockar som synts i rutan sedan tidigt 00-tal. För den som minns så var det Tina som myntade det käcka "jättegott" vilket spred sig som en löpeld över vårt avlånga land. 

Carina Bergfeldts hårda ord mot Tina Nordström: "Ursäkta men..."

Under årens gång har Tina släppt en rad olika kokböcker samt programlett både Sveriges yngsta mästerkock och Hela Sverige bakar. Utöver programledarrollerna så tävlade hon även i "Let's dance" som hon imponerande nog vann.

Tina Nordström och skådespelaren Johan Östling. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Men konstigt är det inte. Tina är nämligen ingen som har svårt för att spotta i nävarna och ta i. Det har hon nämligen visat upp på sin Instagram. 

Tina är minst sagt aktiv och sysslar med allt ifrån gym, till tennis och kallbad. Till och med innan ett event passade hon på att göra ett gäng armhävningar mellan stolarna innan gästerna anlände. Och följarna, ja de är smått chockade. 

Tina Nordström visar upp superkroppen

På Instagram publicerade Tina nyligen ett klipp på när hon spelar tennis. 

Lena PH hånar Mat-Tina: "Ingenting personligt"

Någonting som följarna reagerade på var att Tina är mycket tävlingsinriktad vilket... ja, i klarspråk resulterar i att hon svär en del när det inte går som hon vill. 

Men det andra som de reagerar på är att Tina minst sagt är krallig och har byggt på sig en hel del muskler under årens gång. 


Utöver blomstrande karriär, flyt i kärlekslivet och full rulle med träningen så klirrar det ordentligt i kassan för vår gode Tina. I skrivande stund har Tina Nordström AB tillgångar på hela 13 miljoner kronor. 

Men som man brukar säga – det är ju alltid kul när det går bra för andra. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!