Anne Lundberg och maken
Nu berättar Anne Lundberg hur det ligger till med makens namn – egentligen. - Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Anne Lundberg avslöjar mysteriet med makens namn – heter han Stefan eller Allan?

Att Anne Lundberg gifte sig på Grekland år 2019 är säkert. Men vad heter egentligen hennes make? Varför står det olika namn överallt? Nu reder Anne Lundberg ut alla frågetecken kring makens namn – är det Allan eller Stefan som gäller?


Anne Lundberg är programledaren som har blivit synonym med framgång på SVT. Vare sig hon tar sig an Husdrömmar eller Antikrundan så lockar det mesta hon gör miljontals tittare.

I mars 2024 fyller Anne 58 år, och utöver att karriären går som på räls så blomstrar även Annes kärleksliv. 

År 2017 träffade hon sin make. De hade varit bekanta i många år, men befunnit sig i relationer. Men så plötsligt en dag så var de bägge singlar och efter en middag så "small det till", som Anne själv har beskrivit det.

År 2019 gifte sig paret i Grekland – och det blev ett riktigt sagobröllop. Men något som förvirrat både tv-tittare, media och kanske Annes Instagram-följare är makens olika namn. 

Vad heter Anne Lundbergs man – Stefan eller Allan Lindfors?

Ibland kallas han nämligen för Allan Lindfors och ibland för Stefan Lindfors. Hur ligger det till egentligen?

I en intervju med Aftonbladet svarade Anne på frågan.

Anne Lundberg med sin make. Bildkälla: Stella Pictures.

–  Haha! Han heter faktiskt både och. Privat är det Stefan, men på jobbet är det Allan, berättade Anne.

Anne själv kallar maken för Stefan. Men hur kunde det bli så här egentligen?

– När han var ung och spelade fotboll hette flera i laget samma sak och då frågade tränaren om han hade ett andranamn och det var Allan. Och han gick i skolan med samma killar. Därför blev det Allan även där och sedan också i jobbet, berättade Anne för Aftonbladet.

Stefan Allan Lindfors är en framgångsrik byggkonsult och enligt Linkedin så jobbar han bland annat med att ta fram den nya tunnelbanan i Stockholm.

Anne Lundbergs lyxlön – så mycket tjänar den folkkära tv-profilen

Anne Lundberg om att träffa kärleken vid 50

När Anne och Stefan Allan träffades var hon 50+. När Anne gästar Carina Bergfeldts talkshow i SVT1 så berättar Anne om alla fördelarna med att träffa kärleken senare i livet.

– I den bästa av världar så har man kanske en tredjedel av livet kvar när man går i pension. Medellivslängden ökar. Och det är en tid då man inte ska jobba. Man har inga barn att ta hand om. Man har gjort karriär. Man har gjort sin husresa. Och så enormt mycket tid över. Och att få dela den tiden med en kärlek, det är ju liksom det man vill, säger Anne.

Anne Lundberg i Carina Bergfeldt. Bildkälla: SVT

Hur är det att bli kär som 50+?, frågar Carina Bergfeldt.

– Det är helt fantastiskt. Jag var 50 när vi träffades. Och han hade två barn sen tidigare, och jag hade två barn sen tidigare. Vi hade båda varit själva ett tag. Och att då träffas och få uppleva kärleken på nytt. Det är liksom aldrig för sent, säger Anne Lundberg.

Allt om Anne Lundberg och lyxlivet med maken

Carina Bergfeldt sänds på SVT Play klockan 17.00 på fredagar, och i SVT1 på fredagar klockan 21.00

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!