Anne Lundberg
Anne Lundberg är populär ute i stugorna. - Foto: Drago Prvulovic / TT

Husdrömmar-Anne, 57, hyllas för sin träningsbild: "Obegripligt"

Anne Lundberg är minst sagt en riktig krutkvinna. På sin Instagram har hon nu lagt upp en bild som fått många där ute att trilla av stolen.


Husdrömmar är tillbaka. 29 januari drog den elfte säsongen av SVT-succén igång och redan ses programmet av miljonpublik. Som programledare ser vi Anne Lundberg och arkitekten Gert Wingårdh som tittarna anser är den ultimata duon att leda det mysiga programmet. 

Därför bytte Knut Knutson i "Antikrundan" namn

Gert Wingårdh och Anne Lundberg. Bildkälla: SVT

Under säsongernas gång har programmet bjudit på flera unika projekt och personliga resor, vilka berört tittarna på djupet. Ibland bemöts det hela av ris och ibland av ros. 

Anne Lundbergs lyxliv med maken Allan – och huset i Italien

Men utöver programmet så är tittarna även väldigt intresserade av just programledarna. Och att Anne är populär det syns på hennes lön. 

Under 2022 hade hon nämligen en fastställd förvärvsinkomst på 973 100 kronor. Fördelat över årets tolv månader gav det henne en månatlig lön som landade på drygt 81 000 kronor. Mer om Anne Lundbergs pengar kan du läsa här.

Anne Lundberg hyllas på Instagram

Anne Lundberg har idag över 22 000 följare på Instagram där folk får en inblick i hennes vardag utanför tv-rutan. Bland annat lägger hon upp en del mysiga bilder från hennes och maken Allan Lindfors vardag. 

Under veckan avslöjade hon nämligen en grej som många blev märkbart imponerade av. 

Anne ska nämligen springa det så kallade "Broloppet" som är en sträcka på cirka två mil. Med sig har hon "två bröder och en älskling". 

Kommentarerna under är bland annat: 

"Obegripligt"

"Imponerande"

"Coolt"

Och ja, man är ju minst sagt imponerad!

Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00