Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt visar upp sin gryta. - Foto: Claudio Bresciani / TT

Carina Bergfeldt chockar alla med innehållet i sin kycklinggryta

Carina Bergfeldt valde under veckan att dela med sig av ett recept som hon älskar. Men en detalj i grytan fick följarna att reagera.


Carina Bergfeldt, 43, är en av landets mest folkkära och hyllade journalister och programledare. För den som inte har koll så var Carina bland annat en av de första journalister som sommaren 2011 tog sig till Utøya efter att Anders Behring Breivik skjutit ihjäl 69 ungdomar. 

Hennes son Hamilton fick sedan sitt namn från en av överlevarna som Carina intervjuade efter massakern. 

I dag är hon aktuell med sin egen talkshow "Carina Bergfeldt" dit hon bjuder aktuella gäster som får berätta om sig själva och sina liv. 

Carina Bergfeldt. Bildkälla: Claudio Bresciani / TT

Utöver programledarroller och journalistiska uppdrag så är Carina även en baddare på sociala medier där hon titt som tätt visar upp hur hon parerar jobbet med mamma-livet. Sonen Hamilton som i år fyller fyra år har hon tillsammans med maken Jesper "Dansken" Zølck.

Carina följs i dag av över 188 000 som mer än gärna följer med i hennes vardag. Men då det är många följare så medföljer även många åsikter. 

Tidigare handlade har det bland annat handlat om att Hamilton inte haft vantar på sig i pulkbacken. Samt gången då Micael Bindefeld gästade hennes program och pratade om surrogatår.

Men denna gång handlar hennes engagemang på Instagram om någonting helt annat – nämligen mat. 

Carina Bergfeldts matbild rör upp känslor 

Carina har nämligen lagt upp en video på när hon lagar sin familjs paradrätt ”Orange chicken”. Innehållet är bland annat chili, apelsinjuice, kyckling och honung. 

Men det är en helt annan sak som fångat följarnas uppmärksamhet. 


Det är nämligen nio stycken (!!) vitlöksklyftor som hivas i.

Några av kommentarerna. Bildkälla: carinabergfeldt/Instagram

Och vi kan inte annat än att hålla med en av följarna: "Äntligen ett recept med lagom mycket vitlök". 

Senaste nytt

James Bond-stjärnan död: "Vi är helt förkrossade"

Russell Crowe rakade bort allt skägg – nu ser han 20 år yngre ut

Russell Crowe har i många år haft ett buskigt, långt grått skägg. Men nu är skägget ett minne blott. För första gången sedan 2019 har han nu rakat sig – och han ser 20 år yngre ut, tycker fansen.

Pernilla Wahlgren ger konsert på ny festival

1 timme sedan
Pernilla Wahlgren är klar för den nya festivalen Drömmen i Stockholm vår. Därmed gör hon sin första egna livekonsert på många år.

Hanna Friberg svarar äntligen på den vanligaste frågan hon får

1 timme sedan
Hanna Friberg, influencer och tidigare vasaloppsåkare, delar med sig om frågan hon får nästan varje dag om loppet.

Maurizio Cattelan pekar finger åt Moderna

2 timmar sedan
En gång väckte hans meteoritbombade påve polska katolikers vrede, nu har Vatikanen bjudit in Maurizio Cattelan att göra ett verk på årets Venedigbiennal. Men först visas han stort på Moderna Museet i Stockholm.

Justin Timberlake till Sverige

idag 06:44
Justin Timberlake ger sig i sommar ut på Europaturné. Totalt blir det tretton stopp i åtta länder och den 2 september kommer turen till Stockholm och Tele2 arena, meddelar konsertarrangören Live Nation.