Renee Nyberg och David Hellenius
Renée Nyberg riktade en syrlig känga till maken David Hellenius... - Foto: TV4, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Renée Nybergs syrliga känga till David Hellenius: "Fyfan..."

Renée Nyberg och David Hellenius blev ett par år 2003 och gifte sig år 2009. De har hållit ihop sedan dess – men precis som i alla äktenskap finns det småsaker som den ena parten kanske stör sig på...


Det är i Renées brygga som influencern Ellen Bergström, skådespelaren Dan Ekborg och komikern Mårten Andersson gästar Renée Nybergs charmiga Skärgårdsdröm. På båten in mot huset och den berömda bryggan så berättar Mårten om hur hans fästmö Stanislava Cvetkovic är riktigt hård mot honom.

– Visst är du lite av en städneurotiker? , frågar Renee.

Mårten bekräftar att det minst sagt stämmer – och han berättar att när han bor på hotell så brukar det bli så att det är städarna som i slutändan dricksar honom. Detta då han städar så ordentligt vart han än sätter sin fot.

Stanislava Cvetkovic och Mårten Andersson. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag har blivit som en alkoholist som smygstädar när hon (Stanislava Cvetkovic, reds. anm) inte ser. Jag sprejar så att det doftar gott, sen öppnar jag fönstret när hon ska komma in. Så kommer hon in och frågar "vad håller du på med?", och jag ba "jag har inte gjort någonting"..., säger Mårten Andersson.

Han berättar att Stanislava kan komma fram och lukta på honom för att kontrollera så att han inte har smygstädat.

– "Du luktar ju WC-anka", säger hon då, skrattar Mårten Andersson.

Dan Ekborg, Ellen Bergström och Mårten Andersson i Renées brygga. Bildkälla: TV4

Renée Nyberg avslöjar David Hellenius egenhet

I en intervju med Kurera har Renée Nyberg berättat att hennes make David Hellenius är något av en pedant – och att det kan faktiskt kan leda till bråk hemma.

David Hellenius gillar ordning och reda. Bildkälla: Stella Pictures.

– I grälen är jag den tysta och lugna, som biter ihop, medan han är känslomässig och agerar ut. Men vi ser till att inte älta, utan att lösa saker snabbt. Vi har övat på det där, det tror jag är viktigt för par. Målet är att bråka bra när man ska göra det. Att försöka förstå och säga att man fattar vad den andra menar. Att släppa prestigen och erkänna sina svagheter, berättade hon då för tidningen.

Och det här med att David är en pedant av rang är något som bubblar upp även i Renées brygga...

Renée Nyberg skjuter iväg en syrlig känga mot sin make David Hellenius...Bildkälla: TV4

– Du och David borde bo ihop. Så kan jag och din tjej bo ihop. Fyfan vad skönt, säger Renee Nyberg till Mårten Andersson efter hans städbekännelse.

David Hellenius och Renée Nybergs råa skämt om Martin Timell – på kändisgalan

Renées brygga sänds på TV4 på tisdagar klockan 20.00

Det gör Renée Nybergs kända ex-man idag

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!