Anna Brolin
Anna Brolin möter kritik för en väldigt speciell anledning. - Foto: TV4

Tittarna rasar på Anna Brolin efter orden i TV4: "En mobbare"

Anna Brolin är en väldigt folkkär och omtyckt programledare som alltid varit mycket uppskattad av tittarna. Men denna gång anser tittarna att hon gjort bort sig.


Anna Brolin har under årens gång kommit att bli en av landets mest uppskattade programledare. Hon började sin journalistiska resa som sportjournalist men har efter det valt att sadla om till programledare för några av TV4:s populäraste program som Bigest Looser, Farmen och Efter fem. 

Anna Brolin i Farmen. Bildkälla: TV4 Play

Innan Anna var det under fem års tid Paolo Roberto som hade programledarrollen i Farmen. Men efter den uppdagade sexköpsskandalen år 2020, efter att Roberto åkte fast under en uppmärksammad sexköpsrazzia så valde TV4 att ge honom sparken. 

Anna Brolin nära nakenchock i Farmen 2024

Ersättaren – det blev Anna Brolin. Många tittare gladdes över nyheten medan andra var oroliga över att Anna inte skulle kunna "ta i med hårdhandskarna" när deltagarna inte sköter sig. 

Men man kan minst sagt säga att Anna skött det hela galant med både sin snälla men även hårda sida. För fjärde året i rad programleder hon nu Farmen och i år med ett gäng som är stökigare än någonsin. 

Någon som sannerligen befunnit sig i händelsernas centrum är Jennifer Valencia. Redan från start har hon rykt ihop med en rad olika deltagare, bett folk "äta hennes bajs" varit en del i ett regelbrott samt en rad andra konflikter. 

Under söndagens ting möttes hon och Levin Larsson i en svettig duell som gick ut på att de skulle bygga en ränna som sedan skulle fylla en behållare med vatten. Vinnande ur striden (med marginal) gick Levin. 

Farmen-tävlingen. Bildkälla: TV4 Play

Efteråt när Anna Brolin pratade med Levin och Jennifer om att Jennifer precis förlorat och skulle bli tvungen att lämna vännerna Tim Mäklin och Fredrik Trygg blev Jennifer tårögd medan hon sa att "Det finns ormar överallt på Farmen". Då Levin såg att hon var ledsen ville han trösta henne med en hand på armen. 

Frågan Anna Brolin får dagligen av sina följare: "Många som vill veta..."

Jennifer svarade då ilsket med att slå bort handen och ryta: 

"Rör mig inte"

Jennifer slog till Levin på handen när han försökte trösta henne. Bildkälla: TV4 Play

De andra deltagarna ryggade till och så även tittarna, vilket synts på sociala medier. Många tittare har riktat kritik mot Jennifer och kallat henne för kall och osportslig. 

Men nu har även Anna Brolin fått sig en släng av sleven.

TV4-tittarna mot Anna Brolin: "Hur kunde du?"

Anledningen till varför tittarna är upprörda på Anna var för att hon uttryckte sig vänligt mot Jennifer efter utspelet istället för att säga till henne/ge henne en varning. 

– Jennifer tack för din tid på Farmen. Jag förstår att det är mycket känslor just nu, sa Anna bland annat. 

Några av kommentarerna efter händelsen i Farmen. Bildkälla: TV4

Anna har inte svarat på kritiken. 

Är TV4-profilen Anna Brolin syster till Tomas Brolin?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!