Levin Larsson
Vänta nu... kommer Levin Larsson att dyka upp i Bonde söker fru? - Foto: TV4

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.


Det var under söndagen som Levin Larsson tog hem titeln som årets farmare och därmed även en halv miljon kronor. 

I finalen möttes Levin och Cornelia Nordensson som båda två startade sin resa på Torpet. Under sommaren gång hade Cornelia med näbbar och klor försökt att få ut Levin men under slutet så hade profilerna kommit varandra närmare. Detta då de inte direkt hade många hejrop från de andra deltagarna. 

Så är reglerna kring sex i Farmen: "Fyller på kondomerna"

Den nervdrypande finalen slutade med en kross från Levins sida. Han tog sig snabbt igenom alla tävlingens moment och lyckades slutligen att tömma vatten i en behållare tills den svämmade över – och då var vinsten klar. 

Levin och Cornelia möttes i finalen av Farmen 2024. Bildkälla: TV4

Någonting som tittarna inte fick se var att deltagarna mitt under den spännande tävlingen tvingades avbryta. Anledningen? Banan var byggd fel. 

– Sista delen av finalbanan hade byggts fel så de bröt hela tävlingen och vi fick vända ryggen till medan de fick bygga om den sista delen. Efter detta startade vi igång igen där vi var och kunde fortsätta tävla, berättar Levin för Nyheter24

Levin brättade samtidigt att han för pengarna kommer att köpa sina föräldrars gård samt unna sig en resa. 

Därför fick Per vara med på finalen av Farmen – trots att han hoppat av

Levin Larsson vann Farmen 2024. Bildkälla: TV4

Men nu är det en annan sak som tittarna undrar. Levin har nämligen skämtat i Farmen om att han någon gång kommer att vara med i Bonde söker fru. När han sedan pratade med Hänt så kom frågan på tal. Och svaret... ja det var en aning kryptiskt. 

– Nej... alltså jag tycker att det är lite skäms-tv, det där att sitta och prata känslor. Nej, spontant känns det inte som någonting för mig. Men.... ja, jo, kanske....

Med andra ord så är Levins svar på frågan nej, men samtidigt ja. 

Sanningen om vinstpengarna i Farmen – så mycket får man exakt

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!