Flickvännen Julia avslöjar detaljerna om sexlivet med Sven-Erik.
Flickvännen Julia avslöjar detaljerna om sexlivet med Sven-Erik. - Foto: Skärmavbild/SVT Privat

Julia, 28, avslöjar intima detaljen om Sven-Erik: "Passion"

Efter sin medverkan i Hotell romantik har Sven-Erik, 73, hittat kärleken i 44 år yngre Julia. Nu avslöjar hon detaljerna om sexlivet med den äldre pojkvännen.
– Det är verkligen passionerat, säger Julia i samtal med Expressen.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Sven-Erik Sjögren, 73, medverkade i Hotell romantiks andra säsong. I programmet var han en uppskattad karaktär, men också en svårsmält karamell för en del deltagare som störde sig på hans sätt. 

I samråd med tv-produktionen valde Sven-Erik därför att avsluta semestern lite tidigare än planerat och åka hem till Sverige innan programmets slut.

Trots att det inte blev någon kärlekslycka för Sven-Erik i Hotell romantik, verkar det som att han har fått revansch med Julia, 28, som är hans nya flickvän. 

MISSA INTE: Hotell Romantik 2024: Julia, 28, är Sven-Eriks, 72, nya kärlek

Sven-Erik: "Inte vara mer än 20 år yngre"

Nyheter24 har tidigare pratat med Sven-Erik om hans medverkan i Hotell romantik. Han berättade då att ingen av kvinnorna i programmet föll honom i smaken, eftersom de inte var tillräckligt långa och slanka. 

– Ju längre desto bättre. Hon ska vara lång, slank och allmänbildad. Slank är väldigt viktigt. Jag är slank själv och jag tycker att slankhet är tecken på karaktär, sa han då till Nyheter24.

Trots att Sven-Erik gärna ville träffa en ungdomlig och pigg kvinna, berättade han för Nyheter24 att han aldrig skulle kunna dejta någon som är yngre än 55 år. Det är onaturligt, menade han. 

– De kan inte vara mer än 20 år yngre än mig, så minst 55 år gammal. Det blir inte riktigt bra annars. Jag tycker det är patetiskt när gamla filmstjärnor, som Al Pacino, går runt med 35-åriga kvinnor. Det är inte naturligt, sa Sven-Erik då.

LÄS MER: Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

LÄS MER: Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

Sven-Erik ville inte träffa någon som var yngre än 55, sa han till Nyheter24. Foto: Privat

MISSA INTE: Därför behövde Sven-Erik lämna Hotell romantik: "Närmade mig henne"

Julia såg Sven-Erik i Hotell Romantik

Att det är patetiskt att dejta en mycket yngre kvinna är dock en åsikt som Sven-Erik verkar ha lämnat bakom sig sedan han träffade 44 år yngre Julia, som bara är 28 år gammal. 

Paret träffades efter att Julia såg Sven-Erik i Hotell romantik, och efter lite övervägning hörde av sig till honom, något som Hänt var först med att rapportera om. 

 För tidningen berättade Julia då att det var hennes föräldrar som tipsade henne om programmet, och när hon såg Sven-Erik i tv-rutan tyckte hon att han verkade rolig. 

Julia om sexlivet med Sven-Erik: "Passionerat"

Efter några månaders dejtande verkar det som att kärleken sprudlar mellan paret, som enligt Expressen planerar en gemensam semester till Norge i sommar. 

Även sexlivet verkar vara på topp, det menar i alla fall Julia som nu har valt att dela med sig av detaljerna från sänghalmen med Sven-Erik. 

– Där märker man inte hans ålder kan jag ju säga. Där är han inte 70. Jag tycker ingenting med honom känns som hans ålder. Det är bara att han är äldre och har erfarenhet då. Så jag ska inte klaga om man säger så. Det är verkligen passionerat, säger hon till tidningen. 

MISSA INTE: Sven-Erik om sexet efter att ha fyllt 70: “Mer fokuserad”

"Han är äldre och har erfarenhet", säger Julia om sexlivet med Sven-Erik. Foto: Privat

MISSA INTE: Kerstin om Sven-Erik i Hotell romantik: "Sjönk i mina ögon"

"Han är en sugardaddy"

Utanför relationen är det dock inte bara guld och gröna skogar. Julia berättar nämligen för Expressen att hon och Sven-Erik får en del kritik för att de ses. 

Trots att det är tråkigt med negativa kommentarer, väljer Julia ändå att inte ta åt sig. 

Hon menar att ingen utomstående egentligen vet någonting om hennes och Sven-Eriks relation. 

– Det är ju många som är elaka. De kan skriva att man gör allting för uppmärksamhet och att han är en sugar daddy. Och jag bara känner att ”de har ingen aning”. Så jag tar inte åt mig av det, säger hon till Expressen.

LÄS MER: 

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Marie Louise om Sven-Erik i Hotell Romantik: “Väldigt..."

/
SVT