Annie Almén har mått dåligt för Patrik. Något som han är ledsen för.
1 av 2
Annie Almén har mått dåligt för Patrik. Något som han är ledsen för. - Foto: Elias Giertz/Nyheter24
Till höger om Patrik sitter Madelene. Men det är inte hans stora kärlek.
2 av 2
Till höger om Patrik sitter Madelene. Men det är inte hans stora kärlek. - Foto: Elias Giertz/Nyheter24

BB-Patrik om triangeldramat: "Det är ett spel"

Patrik Edvarsson lämnade Big Brother i söndagens direktsändning. Under sin tid i huset har han utåt uppfattats som en hjärtekrossare. Nu tar han bladet från munnen och talar ut om kärleken i huset.


När Nyheter24 ställer Patrik Edvarsson till svars kring dramatiken i hans förhållanden med både Annie Almén och Madelene Stigsjöö är han ångerfull.

– Det blev kanske lite fel när Annie fick mer känslor för mig. Och jag lät det gå lite väl långt innan jag sa ifrån. Och sen blev det ju helt, helt fel när Madelene kom in i huset, säger han till Nyheter24.

Men han imponeras fortfarande av Annies intellekt.

– Jag är imponerad av henne. Hon var den jag pratade mest med och hade mest intresse av.

Men triangeldramat som tittarna fått bevittna kan bli värre. Det är nämligen så att Patrik är ordentligt kär i någon utanför huset. Om han kan återvända till henne är han inte säker på.

– Jag hoppas det, men jag kan inte säga att jag vet. Jag har ingen rätt att lägga något slags beslag på den damen. Jag hoppas att hon förstår att det är ett spel inne i huset, säger Patrik Edvarsson.

Ångrar du ditt agerande inne i huset på det här planet?

– Absolut. Det var förbannat dumt att låta det gå så långt som det gjorde. Å andra sidan sa Annie inte allt till mig. Hade hon gjort det hade jag förstått det bättre från början.

– Det ballade väl ur efter att jag kom in i oasen.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.