Måndag 20 Sep
Stockholm

Höstens bio-måsten: skräckfilm och vampyrkyssar

1 av 10
2 av 10
3 av 10
4 av 10
5 av 10
6 av 10
7 av 10
8 av 10
9 av 10
10 av 10

Misströsta inte för att sommaren är över. Robert Pattinson,  läskiga demoner och Taylor Lautner  finns snart på storbild i en mörk biosalong nära dig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Fantasymys

The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1

Snart är väntan över. I november har den första delen av Breaking Dawn premiär. Fansen till Twilight kommer antagligen att skrika sig hesa under premiären, så ett förslag kan vara att vänta några dagar om man vill höra ljudet på filmen. För ljud behövs också.

Team Edward VS Team Jacob

Man kan också vänta sig att se Bella Swan och Edward kyssas i vattnet på deras kärleksresa. Och jacob - varulven hur går det för honom? Vem vinner kampen om Bellas hjärta? Det går rykten om att ett våldsamt kuddkrig bryter ut i en av de heta scenerna. Twihard-fansen kommer att bli helt lyriska. 

I en biosalong nära dig: 11 september.
 

Thriller

Abduction

Taylor Lautner, som är mest känd för att spela varulvern i Twilight ger sig in en ny genre: thriller. Han lämnar fantasy och spelar i en mystisk thriller.

Handlingen: Taylor, som spelar huvudrollen i filmen, är en kille vid namn Ethan. Han börjar att förstå att något är snett i sitt liv. Ethan hittar en bild på sig själv som barn på en sida över saknade personer.  Han börjar förstå att han är uppvuxen för att bli en spion - utan att veta om det. Låter det krångligt? Nja, det visar sig. Det intressanta är att se hur Taylor axlar den nya genren.  Det blir sannolikt en spännande jakt för att få reda på sanningen - vem är han, och vilka är hans riktiga föräldrar? Och självklart finns det en söt tjej med i bilden. Mysigt.

I en biosalong nära dig: 7 oktober.
 

Skräck

Paranormal Activity 3

I både ettan och tvåan kastade en osynlig demon kastruller och flyttade på saker, och tog över själar. Mitt i natten kom den fram i mörkret - och allt fångades på film.

Det kan låta som en simpel story, men filmerna är så skickligt gjorda att bara en liten kaffemugg som ramlar ner mitt i natten får publiken att hoppa ur stolarna.

Uppföljaren, alltså Paranormal Activity 2, var mer djupgående än den första och tittaren fick reda på mer om vad som har lett till att denna demon trakasserar familjen. Allt filmas med nattkamera och skådespelarnas "personliga kameror".

I trean, som snart är aktuell, går man ännu djupare in i historien. Det kommer att handla om vad som hände de båda systrarna i filmerna som barn. Om det kommer att kastas kastruller kan man inte vara säker på, men antagligen. Förhoppningsvis får man också reda på varför en demon öppnar och stänger dörrar. Det har aldrig blivit riktigt tydligt. Var redo med en kudde framför ansiktet!

I en biosalong nära dig: 21 oktober.
 

Komedi 

I don´t know how she does it

Sarah Jessica Parker, från Sex and the city är med i en av höstens komedier. Tillsammans med Pierce Brosnan spelar hon en karriärskvinna med full koll på jobbet - men kaos på hemmafronten. Med två barn och en man måste hon få allt att gå ihop. Med i filmen är också Jessica Szohr som spelar Vansessa i teveserien Gossip Girl.  

I en biosalong nära dig: 11 november.

Kommentera
Kopiera länk
Dela