Måndag 20 Sep
Stockholm

Ny supersatsning - svenska kändisar ska fly från zombies

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Ett bett i halsen av Lill-Babs, eller en blodtörstig Patrik Sjöberg. Så lyder konceptet till Tv6 nya, blodiga teve-serie.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
De ska fly från Zombies:

Cecilia Forss (Huvudroll)

Filip Berg (Huvudroll)

Christian Wennberg (Huvudroll)

Patrik Sjöberg

Barbro "Lill Babs" Svensson

Caroline Af Ugglas

Daniel Paris

Meral Tasbas

Vanita Bergman

Robinson Robban Andersson

Eva Nazemsson

Sibel

Andreas Plogell

Simon Danielsson

Jane Timglas

 

STOCKHOLM. I vår kommer Barbro "Lill Babs" Svensson, Patrik Sjöberg och Robert "Robinson Robban" Andersson att tampas med zombies.

Kanske får sig Meral Tasbas ett bett i halsen av Caroline Af Ugglas, eller kanske blir påhoppad av Cecilia Forss? Det visar sig när Tv6 nya satsning Den sista dokusåpan börjar.

Världen tycks inte få nog av Zombies, och nu är det Sveriges tur att ge sig in i den populära genren. Handlingen går ut på att några kända svenskar ska ge sig av för att spela in en dokusåpa - något som stoppas av inget annat än, Zombies.

"Blodig bisarr och mycket underhållande"

För väl på plats inser de att hela Sverige har drabbats av en Zombie-smitta. För att kunna överleva, måste deltagarana ta sig från den lilla byn i Dalarna till den säkraste platsen - i Stockholm. Och hela tiden akta sig för blodtörstiga Zombies.

Kanal 6:s presschef Max Lagerbäck beskriver satsningen som "blodig, bisarr och mycket underhållande" och lite som Blair Witch Project. 

De kommer att spela in serien under en månads tid, med start nästa vecka. Tv-serien kommer sedan att sändas under våren i 8 avsnitt.

Zombiefilmer har aldrig varit så populära som de är nu och det finns många serier i genren. The Walking Dead är den senaste i raden - något som presschefen Max Lagerbäck menar absolut har med satsningen att göra:

- Självklart ser vi hur Zombietrenden har utvecklas men så vitt vi vet har inget liknande program gjorts i Sverige än. Så vi är väldigt spända över resultatet, säger han till Nyheter24.

Projektet kommer att bearbetas rejält i efterhand med digitala effekter. Resultatet kommer att visas under våren 2012 på TV 6.

Kommentera
Kopiera länk
Dela