- Foto: Kollage/TV3/Niklas Alm/Johnny Wollin

Juryn slog ut Stig: "Öken"

Under söndagens veckofinal av True Talent röstades Stig Westlund ut - av juryn. Elimineringen är en uppgift juryn är allt annat än nöjda inför.


Struntar i looken

True Talent sänds, med start tisdagen den 23 augusti klockan 20.00, på Tv3 och leds av programledaren Ola Selmén.

Programmet är ungefär som Idol, men utan en jury som bara väljer ut 18-åriga sexiga brunetter med söta leenden eller bildsköna pojkbandskillar.

I True Talent spelar nämligen inte utseendet någon roll. Jo, vi vet - det låter helt vansinnigt. Men ett finger, tolv tår eller hår som Susan Boyle spelar ingen roll. Alla är välkomna.

Som sångcoacher ser vi artisterna Tommy Körberg, Danny Saucedo och Pernilla Andersson, och som jury sitter tre stora publikgrupper som tillsammans representerar svenska folket.

Under söndagen gick den första veckofinalen av TV3:s True Talent av stapeln - där Tommy Körbergs elev Stig Westlund, 41, tvingades lämna tävlingen.

Stigs medverkan i programmet fick ett abrupt slut då han, efter en duell mot Ellinor Asp, 39,  röstades ut - av juryn.

Under veckofinalerna ställs två av eleverna mot varandra efter att svenska folket har lyssnat på samtliga låtar och avlagt sina röster. Efter duellen har juryn, bestående av Pernilla Andersson, Tommy Körberg och Danny Saucedo, den otacksamma uppgiften att välja vem som ska lämna programmet.

– Det är öken att behöva rösta ut någon. Men, det finns alltid en baksida på varje mynt, och det finns så mycket i tävlingen som är kul och bra, så det här måste vara tyvärr vara baksidan, förklarar sångcoachen Pernilla Andersson för Nyheter24 efter sändningen.

"Jag älskar dem"

Även kollegan Danny känner viss vånda inför elimineringarna.

– Det momentet är lite jobbigt, och jag har fortfarande inte vant mig vid det. Men jag har tagit på mig den här rollen, och det ingår, säger han.

I rollen ingår även att coacha sina adepter under säsongen och det läger som äger rum under hösten. Kärleken och engagemanget för talangerna är stort.

– Jag älskar min elever. De är så olika, fina och begåvade. De inspirerar mig jättemycket i mitt eget artisteri, avslutar Pernilla Andersson.

/
/
/
/
/
/
TV3
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.