1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Rekord för premiären av 2 and a Half Men i Sverige

På måndagskvällen sändes det omtalade premiäravnittet av 2 and a Half Men med Ashton Kutcher. Och det blev en guldgruva för TV6.


Premiär i USA

När premiären med Kutcher sändes i USA för knappt en månad sedan drog det närmare 28 miljoner tittare till CBS. 3,6 miljoner fler än vad Sheen någonsin haft under sin tid i programmet.

SVERIGE. Precis som I USA slog premiäravsnittet av 2 and a Half Men med Ashton Kutcher i spetsen stort rekord i Sverige. Hela 469 000 svenskar tittade under måndagskvällen på det avsnitt då skandalmakaren Charlie Sheen begravs och Kutcher tar över. Antalet tittare är det högsta antalet som serien någonsin haft i Sverige.

– Siffrorna är givetvis fantastiska för TV6, men de är också välförtjänta för Kutcher som förnyar showen. Tvärtemot olyckskorparnas spådomar verkar det finnas ett liv efter Charlie Sheen, säger Max Lagerbäck, presschef MTG TV.

Även reprisen av ett tidigare avsnitt av 2 and a Half Men som sändes direkt efter premiären slog rekord som det mest sedda avsnittet med 439 000 teve-tittare.

/
/
/
/
/
/
/
TV6
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.