1 av 2
- Foto: Daniel Ohlsson/TV4.
2 av 2
- Foto: Ola Fredholm/TV4

Tevebondens kärleksbrev: "Är en på miljonen och kåt"

Fredrik Holm, 24, är den yngste bonden i "Bonde söker fru". Nu avslöjar han utdrag från beundrarbrev, som han har fått efter sin medverkan i programmet.


Årets bönder

Pär-Ola Nyström: 37 år och hästbonde från Närke. Näst efter utseende är intelligens den viktigaste egenskapen hos en potentiell partner.

Fredrik Holm: Årets yngsta deltagare med sina 24 år. Han vill inte vara en gammal pappa och hoppas på att träffa en tjej som vill skaffa barn direkt.

Per-Olov Johnsson: 52 år och är kött- och spannmålsbonde. Han har glimten i ögat och vill träffa en attraktiv kvinna med humor.

Johanna Nordin: Bor på en gård i Uppland tillsammans med en mängd olika djur. Det är viktigt att den kvinna hon ska leva med är glad och ödmjuk.

GOTLAND. Att få brev från kvinnor runt om i landet är något som tevebonden Fredrik Holm, 24, uppskattar. Nyheter24 har exklusivt fått ta del av några utdrag från de kärleksbrev som Bonde söker fru-deltagaren tyckte var extra roliga.

Men Fredrik poängterar noga att det är seriösa brev om dejting det handlar om och ingenting annat.

”Jag är Mimmi om du vill vara min Musse!” lyder det första, till synes barnkära brevet.

”Det här brevet kom till på ett tåg mellan Stockholm och Uppsala, skrivet på en plastpåse.”, är nästa, snabba kärleksförklaring.

”Just det! Jag glömde nästan! Jag tycker om att bugga, så en dans på logen tackar jag inte nej till!”

”När jag var liten var jag en ond kossa som slet av min nya , finaste klänning och åt upp den.”, kan ju tyckas vara ett rätt speciellt sätt att marknadsföra sig själv på. Men det kanske funkar?

Det sista utdraget är dock det mest häpnadsväckande:

”Jag har låtit mina vänner och bekanta beskriva mig med ett ord: speciell, en på miljonen, jobbar snabbt som en vessla och kåt.”

"Den yngsta var 16 år"

Fredrik har tidigare berättat att han gillar att få beundrarbrev och att han hoppas på fler.

– Den yngsta som har skickat brev och velat träffa mig är 16 år, medan den äldsta är 35 år, berättade han för Nyheter24 i en tidigare intervju. 

I samband med sitt deltagande i programmet blev valmöjligheterna för dejting oändligt mycket större, men om han hittat kärleken ännu vill han inte avslöja.

/
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

1 timme sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...