Lördag 31 Jul
Stockholm

"Jag krökar, jag är en rockstjärna"

Maja hade en fling med Darin under inspelningen av Så mycket bättre.
1 av 8
Maja hade en fling med Darin under inspelningen av Så mycket bättre. Foto: Scanpix
Nu längtar hon efter familj, man och barn.
2 av 8
Nu längtar hon efter familj, man och barn. Foto: Patrick Sörquist/Scanpix
Är Darin nya kärleken?
3 av 8
Är Darin nya kärleken?. Foto: Stella Pictures/Scanpix
Darin har även han berättat för Nyheter24 om den fina kontakten de två artisterna fick.
4 av 8
Darin har även han berättat för Nyheter24 om den fina kontakten de två artisterna fick. Foto: David Sica / FAMEFLYNET SWEDEN
Maja har tidigare levt tillsammans med en annan kvinna.
5 av 8
Maja har tidigare levt tillsammans med en annan kvinna. Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Nyheter24s Mimmi Lexander med Maja.
6 av 8
Nyheter24s Mimmi Lexander med Maja. Foto: PELLE T NILSSON
Maja tror inte att hon kommer att falla för fler kvinnor, det är män som gäller nu.
7 av 8
Maja tror inte att hon kommer att falla för fler kvinnor, det är män som gäller nu. Foto: PELLE T NILSSON
8 av 8

Nyheter24 har träffat "Så mycket bättre"-aktuella Maja Ivarsson för att prata om kärlek till både män och kvinnor, rockstjärneliv, rehab och drömmar om barn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Darin om flirten

Darin Zanyar var den som först avslöjade att "han och Maja klickat som fan" under inspelningarna. När Maja sedan berättade om att hon var svag för popstjärnan bekräftade han att det hade kunnat bli något. Läs Nyheter24:s intervju med Darin här.

Stencoola Maja Ivarsson, 33, från The Sounds var inte riktigt lika tuff som vanligt när det vankades inspelning av TV4:s succéprogram "Så mycket bättre". Prestationsångest och tittarpress fick rocksångerskan att skaka i de välsvarvade benen.

– Jag var supernervös,verkligen skitnervös. Jag har aldrig tidigare varit nervös införatt gå upp på scen, tvärtom, det är där jag hör hemma ochkänner mig lugn och trygg och vet vad jag håller på med. Men i ettsånt här format i teve, tolka andras låtar och så vidare, jag varså sjukt nervös, berättar hon för Nyheter24.

Vad var du så nervös för?
–Vad de andra skulle tycka. Jag vet om att jag är ganska "mycket" som person,jag är utåtagerande, jag tar mycket plats, jag säger vadjag tycker. Jag var rädd att jag skulle framstå som en ganskajobbig människa. Men efter att jag såg första avsnittet så tänktejag att, “nä, vi är nog lika jobbiga allihop”. 

Vilkakom du närmast?
Linda (Miss Li, reds. anm.), hon är en sån fin tjej. OchDarin.

Vad är det du gillar med Darin?
– När jag fick träffa honom fickjag fjärilar i magen och tänkte bara “shit vad fin han är”,han är min motsats, fast till det positiva. Jag är ju extremtutåtriktad och för att citera Darin: "lite galen", medan Darin ärmycket mer återhållsam, lugn och trygg, och det dras jag till. Detär det jag gillar. Jag tycker om att han inte är som jag. Senska man inte sticka under stol med att han är en av Sverigesvackraste män, han är ju väldigt snygg.

Skulle du säga att det var enromans?
— Detvar en stor flirt, i alla fall från min sida. Vi har smsat varandraganska ofta efter inspelningen.

Varförblev det inget mer?
— Omständigheterna med kameroröverallt. Jag ville väl inte skapa någon snaskig kärlekshistoria.Man vill vara professionell. Sen om man klickar är det ju bara ettplus.

Vad hoppas du på blir av det här nu?
— Hanär en mycket mycket fin kille. Givetvis hoppas jag att vi ska kunnaha en fortsatt relation både professionellt eller kunna ta en fika,käka middag, prata gamla minnen. Darin ligger mig väldigt varmt omhjärtat. Han är en fin, fin, fin kille och jag hoppas och ber attvi ska ha en relation lång tid framöver, sen vart det bär är detingen som vet. En bra start tycker jag. Han är jättefin, superfin,verkligen.

Om han skulle bjuda ut dig på dejt ochtillfället skulle ges till att det blev något mer än vänskap -skulle du tacka ja direkt då?
— Självklart. Inte bara atthan är snygg eller sjunger och dansar bra. Han är jättemogen. Hanvar nog den av oss alla som framstod som mest mogen och samlad. Detär något jag tycker är väldigt attraktivt. En man som är trygg isig själv.

Hur är det med kärleken annars?
—Uppenbarligen är jag singel. Jag hade en pojkvän i Los Angeles förtvå år sedan, som slutade ganska olyckligt. Sedan dess har jagtagit det ganska lugnt, jag har föredragit långa förhållanden.Jag har aldrig varit en person som – ursäkta uttrycket - legatrunt. Jag föredrar trygghet och relation. 

Varför föredrar du förhållandenframför singellivet?
– Från att jag var 17,18 år så varjag i ett långt förhållande med trummisen i The Sounds, vi vartillsammans i fem år. Sen var jag tillsammans med en annan i sju år,och efter det singel i kanske ett år och sen tillsammans med entill. Jag gillar att vara i ett förhållande, jag tycker att det ären fin sak att vara två, att få dela livet med någon.

Blev det mycket alkohol underinspelningen?
– På luncherna fick vi inte drickaalkohol. Men framåt kvällen så... Givetvis så drar man juparalleller till hur man själv skulle göra om Sounds skulle göra enspelning. Jag går ju inte på scen stupfull bara för att jag måstevara stupfull, men det ingår ju någonstans lite grann: “Nu ska vigå upp på scen, det är 5000 personer i publiken – ett glaschampagne hade nog hjälpt”. Men i tevesammanhang är det interiktigt samma sak. Ett glas champagne i teve syns lite mer i teve änvad det gör på scen i LA. Men givetvis, en och annan styrketårinnan man ska gå upp och framföra en låt som man aldrig gjortförut hjälper.

Har du någonsin gjort en spelningspiknykter?
– Ja, många gånger. När jagframför låtar som är våra egna så kan man ju dem, det är inteså att jag måste dricka för att slappna av. Det är inga problematt gå upp och göra dem nykter, men när man däremot nu skulle gåupp och göra en låt som man aldrig gjort förut, och sen dessutomveta att det kanske finns runt 2 miljoner tittare som ska sitta ochtitta på det här, självklart känner man sig skitnervös. Så ettlitet glas champagne innan kan nog bara lätta upp stämningenlite.

Du känns så himla mycket rockstjärna – är inte “Såmycket bättre” lite svennebanan för dig?
– Vi startade The Sound 1998, jag harturnerat konstant sedan dess, i fjorton år tillsammans med minaälskade bandmedlemmar. Men när jag fick förfrågan om att vara medså tänkte jag att det kanske är dags för mig att få göranågonting utanför bandet. Sen är jag jag. Jag är Maja Ivarsson,jag sjunger i ett rockband, jag krökar, jag turnerar, ursäktauttrycket, men jag ÄR rockstjärna. Vad ska jag göra? Ska jag spelaLotta Engberg? Nej, jag ska ju vara Maja Ivarsson. Så jag kände attjag gick in med öppet sinne. Jag är ju den jag är, jag gillar attfesta och att spela musik, och att ha roligt.

Rockstjärneliv och konstant turnerandei fjorton år – det måste slita enormt på kroppen?
– Ja, fyfan ja. Men vad fan, jag hargjort allt, det är klart jag har. Vem hade inte gjort det om manfick chansen? Jag är jättejättejätteglad att jag har gjort denresan jag har gjort. Klart att det finns saker jag gjort som jagångrar, som man skulle önska att man gjort annorlunda. Men i detstora hela så känner jag att jag fått leva ut den drömmen jaghade som tonåring, jag ville bli rockstjärna, och bara att vågasäga den drömmen krävs en del, men jag gjorde det. Och jag fixadedet! Jag har turnerat världen runt, jag har turnerat med de störstavärldsstjärnorna, jag har legat på behandlingshem, jag har krökatmed de största stjärnorna i Hollywood, jag har gjort allt det somalla rockstjärnor drömmer om. Och jag är stolt över det. Men jaglever också.

När det var som värst och du åktein på rehab – hur tog du dig ur det?
– Det är någonstans att man har ettjävla anamma i sig. Jag bara sa att nu får det fan räcka. Om jagska hålla lika länge till, då kan jag inte hålla på som jag görnu. Jag måste bara ta tjuren vid hornen och bara skärpa till mig.Man behöver inte bli frireligiös och släppa allt som har med rockatt göra, tvärtom. Jag kan köra på exakt samma stil som jag gör,men jag måste bara tona ner det lite grann. För jag är fan 33 årgammal. Det är en sak att vara 20 och vara ute och supa och festa.Och det hör ju till, och det var det jag ville göra. Men när jagär 33 är det inte riktigt lika charmigt längre.

Känner du den biologiska klockanticka?
– Jag vill väldigt, väldigt,väldigt gärna ha barn. Och jag vill ha en man. Och familj.

Är det en man och inte en kvinna somgäller i framtiden?
– Jag har ju varit tillsammans med entjej, men det är många år sen. Det var en sån sak i mitt liv därjag kände att jag måste få prova på allt: “Blir jag då kär ien tjej så ska jag inte hindra mig själv från att bli det för attjag ska undra vad alla andra ska tycka om det. Tvärtom, följ ditthjärta”. Men det är många år sedan vi var tillsammans. Och jagkommer antagligen inte, man ska aldrig säga aldrig, men jag trorinte att jag kommer att bli intresserad av en tjej igen. Jag vill haen man och barn och familj, absolut. Det är mitt nästa mål ilivet.  

Kommentera
Kopiera länk
Dela