Kända influencern: "Jag tackade nej till att vara Bachelorette"

Det var när Bianca Ingrosso hoppade in i en Instalive med en väldigt känd influencer som det skvallrades om både det ena och det andra.


Det var under onsdagskvällen som Klara Elvgren sände live på sin Instagram. Klara har under veckan varit i lite blåsväder efter sitt besök på en godisfabrik, vilket hon även nämnde under sin live.

– Enda gången man hamnar i blåsväder, ja då är det för att man besöker en godisfabrik och pillar på lite godis, skrattade Klara. 

Efter en liten stund valde hon att bjuda in Bianca Ingrosso som snabbt svarade med att hoppa in och dra igång lite välbehövligt skvaller om årets säsong av Bachelorette. Det hela slutade med att Julia Franzén inte hittade någon prins utan istället gick tillbaka till exet Bingo Rimér

– Vad tycker du om killarna Klara? Det är ju killar som sökt till Paradise Hotel men som nu fick vara med i detta. Julia har ju dock sagt att hon är kär så det ska ju bli spännande att se hur det blir, sa Bianca. 

– Jag tror att hon är tillsammans med han blonda killen. Långa. Det känns så, jag tror i alla fall det, säger Klara

Bianca och Klara sände live under onsdagskvällen. Bildkälla: Instagram

Klara Elvgren: Rädd för att ställa upp"

Men sedan ställer Bianca en fråga som fick många att reagera. 

– Men Klara du blev väl tillfrågad att vara Bachelorette?

– Jo. Och jag hade ju gjort det där bra alltså, svarar Klara. 

– Haha just att jag fick rådfråga dig om hur jag skulle göra. Kommer du ihåg det? Men jag tror inte att jag hade varit bekväm med att sitta och försöka bli kär med en kamera i ansiktet, säger Klara. 

– Jo, det hade du. Det är konstigt i början men man vänjer sig, man lär känna kamerateamet sen är det superenkelt, säger Bianca. 

– Jag var väl rädd för att inte kunna göra det helhjärtat, svarar Klara. 

Där ser man. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.