Söndag 5 Dec
Stockholm

Kända influencern: "Jag tackade nej till att vara årets Bachelorette"

Klara Tanby
"Jag blev tillfrågad men sa nej". Foto: Instagram

Det var när Bianca Ingrosso hoppade in i en Instalive med en väldigt känd influencer som det skvallrades om både det ena och det andra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under onsdagskvällen som Klara Elvgren sände live på sin Instagram. Klara har under veckan varit i lite blåsväder efter sitt besök på en godisfabrik, vilket hon även nämnde under sin live.

– Enda gången man hamnar i blåsväder, ja då är det för att man besöker en godisfabrik och pillar på lite godis, skrattade Klara. 

Efter en liten stund valde hon att bjuda in Bianca Ingrosso som snabbt svarade med att hoppa in och dra igång lite välbehövligt skvaller om den hetaste potatisen just nu – Bachelorette. 

– Vad tycker du om killarna Klara? Det är ju killar som sökt till Paradise Hotel men som nu fick vara med i detta. Julia har ju dock sagt att hon är kär så det ska ju bli spännande att se hur det blir, sa Bianca. 

– Jag tror att hon är tillsammans med han blonda killen. Långa. Det känns så, jag tror i alla fall det, säger Klara

Bianca och Klara sände live under onsdagskvällen. Bildkälla: Instagram

Klara Elvgren: Rädd för att ställa upp"

Men sedan ställer Bianca en fråga som fick många att reagera. 

– Men Klara du blev väl tillfrågad att vara Bachelorette?

– Jo. Och jag hade ju gjort det där bra alltså, svarar Klara. 

– Haha just att jag fick rådfråga dig om hur jag skulle göra. Kommer du ihåg det? Men jag tror inte att jag hade varit bekväm med att sitta och försöka bli kär med en kamera i ansiktet, säger Klara. 

– Jo, det hade du. Det är konstigt i början men man vänjer sig, man lär känna kamerateamet sen är det superenkelt, säger Bianca. 

– Jag var väl rädd för att inte kunna göra det helhjärtat, svarar Klara. 

Där ser man. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela