Onsdag 26 Jan
Stockholm

Bonde söker fru-Ellinors svar – på frågan alla följare undrar

Ellinor och Filip träffades i Bonde söker fru, och är fortfarande ett par
Ellinor och Filip träffades i Bonde söker fru, och är fortfarande ett par. Foto: Instagram/ellinoreke/TV4

Ellinor Eke-Göransson vann både kärleken och hela svenska folkets hjärtan i Bonde söker fru 2021. Nu besvarar hon en fråga på Instagram som hon säger att väldigt många varit nyfikna på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I mitten av december förra året avgjordes den känslosamma säsongen av "Bonde söker fru", och i det sista och avgörande avsnittet valde bonden Filip Nilsson, 27, att fortsätta dejta Lina.

Men när programledaren Linda Lindorff gjorde återbesök på gårdarna ett par månader efter inspelningens slut stod det klart att Bonde-Filip och Lina gått skilda vägar. 

Bonde-Filip och Lina gick skilda vägar

De fick aldrig det där "klicket" efter programmet, och Lina berättar att Filip kändes mindre närvarande efter att han fattat det tuffa beslutet att skicka hem tvåan Ellinor Eke-Göransson.

I en intervju med Nyheter24 berättar Lina om hur hennes liv ser ut idag, och hur kontakten med Filip är.

Och vem vet – kanske berodde Filips mentala frånvaro på att hans tankar var på annat håll? Det sista avsnittet av Bonde söker fru avslutades nämligen med att tittarna får se att Ellinor och Filip börjat träffas igen. 

Under julen har Ellinor lagt upp flera kärleksfulla bilder på henne och kärleken. Här kan du se mer från parets gemensamma julfirande.

Filip och Ellinor fann varandra i säsongens slutskede. Foto: TV4

Bonde söker fru-Ellinor: "Jag är utbildad..."

Den som följer Ellinor Eke-Göransson på Instagram får nu följa med paret i vardagens bestyr. Med det är en detalj som hon inte varit lika nog med att upplysa följarna om – nämligen vad hon jobbar med.

"Ni är många som är nyfikna på vad jag gör om dagarna mer än att promenera med Pluto", säger Ellinor, och syftar på Filips hund.

Och det visar sig att hon lyckats landa ett riktigt drömjobb, där hon kan kombinera sitt yrke med ett stort fritidsintresse.

"Jag är utbildad journalist och jobbar just nu som kommunikatör på Svenska Ridsportförbundet. Jag är gammal hästtjej så det passar mig mycket bra", skriver Ellinor på Instagram.

Foto: Instagram/ellinoreke
Foto: Instagram/ellinoreke

Ibland är hon ute och bevakar tävlingar, men just nu sker mycket av arbetet hemifrån. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela