Fredrik Bergfeldt är en av Carinas bröder.
Fredrik Bergfeldt är en av Carinas bröder.

Carina Bergfeldts bror är en av rekryterna i Elitstyrkans hemligheter

Det var under onsdagen som Camilla Bergfeldt avslöjade på sin Instagram att en av hennes bröder kommer att vara en av deltagarna i Elitstyrkans hemligheter säsong 2.


Elitstyrkans hemligheter är ett program som går ut på att 18 kvinnor och män som under ledning av fyra före detta elitsoldater ska genomgå prövningar liknande de uttagningstester som görs till ett elitförband. 

Påfrestningarna är enorma och få klarar hela linan ut.

Instruktörerna har tidigare tillhört SOG, Särskilda operationsgruppen, och gör ingen skillnad på män och kvinnor. Endera så klarar du av utmaningarna – eller så får du ta av din armbindel och åka hem.

Förra säsongen av den svenska upplagan av programmet blev en fullkomlig tittarsuccé och sist kvar var rekryterna Anthony Yigit, Thomas Elengård och Hampus Wenklo.

Kramen efter att rekryterna fått reda på att de klarat uttagningen. Bildkälla: C More

Deltagarna berättade efteråt i en intervju med Nyheter24 om utmaningarna i programmet, vad de första de åt efter tävlingen var och om de har kontakt idag. Mer om det kan du läsa här.

Men nu är programmet tillbaka med ännu en säsong – och i år är det minst ett ansikte som kommer att vara bekant. Nämligen en av Carina Bergfeldts sex bröder. 

Carina Bergfeldts bror – en av deltagarna i Elitstyrkans hemligheter

 

Fredrik Bergfeldt är nämligen bror till journalisten och programledaren Carina Bergfeldt. På sin Instagram skrev hon under onsdagen ut att han i vår kommer att synas i rutan. 

"Nu har jag ju sex bröder och älskar dem alla innerligt, men just idag är Fredrik coolast i stan. Han har blivit uttagen till Elitstyrkans hemligheter och jag ser så mycket fram emot att se Pam plåga honom. Men så kommer vi naturligtvis ihåg att det finns många andra bra program också. Det här är ju till och med på fiendekanalen. Och många andra bra bröder. Väldigt många bra andra bröder. Massor, faktiskt". 

Detta ser vi sannerligen fram emot.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!