Det här är det billigaste flygresorna just nu
Riga är en av platserna du ofta kan flyga billigt till. - Foto: Pexels och Pontus Lundahl/TT

Här är de billigaste flygresorna utomlands just nu

Är du ressugen och vill få ett miljöombyte i sommar? Kanske är du sent ute och inte har bokat semestern än, och vill samtidigt inte göra ett alltför stort hål i plånboken. Nyheter24 listar några av de billigaste flygresorna just nu.


Många går snart på semester – och kanske kliar det i fingrarna att boka en biljett bort från Sverige. Men samtidigt vill du kanske hålla lite extra hårt i pengarna i tider som präglas av inflation och prishöjningar. Här kan du läsa om knepen för att få din resa billigare

Billigaste flygresorna just nu 

Nyheter24 listar några resmål dit du kan hitta billiga flygbiljetter just nu. Perfekt för dig som är ressugen, men inte vill spendera allt för mycket pengar. Priserna på flygbiljetterna kan ändras över tid, men till dessa platser går det ofta att hitta relativt billiga biljetter. 

Billiga flygbiljetter till Gdańsk just nu 

Foto: Pexels

Gdańsk i Polen är en perfekt destination för den som gillar historia. Här finns nämligen museum, anrika kyrkor, historiska platser och monument i överflöd. Resmålet erbjuder även restauranger, pubar och shopping. 

Till Gdańsk kan du just nu flyga för runt 300-lappen, tur och retur. Har du tur kan du hitta ännu billigare resor. 

Billiga resor till Riga just nu 

Foto: Pexels

Lettlands huvudstad Riga har ett stort utbud av kultur, historia, akritektur, mat, nöjen och shopping. Det finns även gott om barer, diskotek och nattklubbar för den som lockas av fart och fläkt. 

Du kan just nu flyga till Riga, tur och retur, för runt mellan 200 och 300 kronor. Du kan även hitta ännu billigare resor. 

Billigaste resan till Köpenhamn just nu

Foto: Pexels

Det finns mycket att se och göra i huvudstaden i vårt danska grannland. Här kan du shoppa på Strøget, äta på trevliga restauranger eller gå på Tivoli. Och dessutom är du inte alltför långt hemifrån. 

Till Köpenhamn kan du just nu flyga för runt 500-lappen, tur och retur

Billiga resor till Tallinn

Foto: Pexels

I Estlands huvudstad Tallinn kan du blanda shopping, fest och världsarv med att äta och dricka billigt. Och det går allt som oftast att hitta prisvärda flygresor hit! 

Till Tallin kan du flyga tur och retur för runt 300 kronor

Billigaste resorna till Milano just nu 

Foto: Pexels

I italienska Milano kan du njuta av flertusenårig historia, kultur, mat och shopping av världsklass. Och det italienska köket kan förgylla vilken semester som helst. 

Till Milano kan du just nu flyga för runt tusenlappen, och retur. Och ännu billigare lite senare i sommar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!