Efter Felicia Nestlers medverkan i Sommar i P1 kom det ett brev på posten – nämligen ett från Arbogakvinnan Johanna Möller.
Efter Felicia Nestlers medverkan i Sommar i P1 kom det ett brev på posten – nämligen ett från Arbogakvinnan Johanna Möller. - Foto: Fredrik Sandberg/TT Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Johanna Möller skickade brev till Felicia Nestler: “Kom fram idag”

Efter Felicia Nestlers medverkan i Sommar i P1 kom det ett brev på posten – nämligen ett från Arbogakvinnan Johanna Möller. Brevet kom som en chock för Felicia: "Jag vill inte ha någon kontakt med henne".


Arbogakvinnan Johanna Möller dömdes och friades för mordet på Felicia Nestlers pappa Aki Paasila år 2017. Aki hittades död i vattnet vid familjen Möllers sommarstuga sommaren 2015, samma plats som Möllers föräldrar blev attackerade på bara ett år senare.

Felicia Nestler sommarvärd i Sommar i P1

Måndagen den 4 juli var Aki Paasilas dotter Felicia Nestler, 21, värd i "Sommar i P1". Då ville hon för första och sista gången berätta sin sanning om pappans bortgång, vilket hon inte känner att det funnits intresse eller utrymme för när fallet bevakats tidigare.

I sommarpratet pratar hon även om sin egen relation till Arbogakvinnan Johanna Möller, som aldrig varit riktigt bra. De har inte haft någon kontakt efter pappans bortgång – men i fredags kom det nya bud.

Felicia Nestler: "Vill inte ha kontakt med Möller"

Under fredagens sändning av Tilde de Paula Ebys talkshow "Tilde" i TV4 var Felicia Nestler en av programmets gäster. Då berättade Felicia om en smärre chockerande händelse efter sin medverkan i Sommar i P1 – nämligen att Johanna Möller skickat ett brev till henne.

– Det är spännande för jag hade inte riktigt räknat med det, men efter sommarpratet som sändes i måndags så fick jag idag hem ett brev som hon skrivit från Ystad där hon sitter, säger Felicia Nestler i programmet.

Hon tillägger även att hon inte vill ha någon kontakt med Johanna Möller, varpå Tilde frågar Felicia hur det känns att få brev från Möller.

– Det är först och främst en liten chock, men jag blir inte precis så särskilt förvånad. Hon har nog skrivit till ganska många skulle jag tro för att försöka etablera någon typ av relation, svarar Felicia.

Brevet från Johanna Möller kastade Felicia i soporna samma dag som hon fick det.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!