Elon Musk kämpar med en dålig vana – känner du igen dig?
Elon Musk kämpar med en dålig vana – känner du igen dig? - Foto: Matt Rourke/Carina Johansen/TT​​

Elon Musk avslöjar sin fruktansvärda ovana: "Direkt när jag vaknar"

Teslagrundaren Elon Musk må leva ett extraordinärt liv, men vardagliga bestyr drabbar även honom. Likaså dåliga vanor – och när han gästar podcasten "Full Send" berättar han om en av dem.


Elon Musk, 51, grundare av såväl Tesla som SpaceX, är världens rikaste man och konstant i ropet. 

I slutet på maj anklagades han för sexuella trakasserier, efter att en flygvärdinna på företaget SpaceX hävdat att Musk ska ha blottat sig för henne, och erbjudit henne en häst i utbyte mot sex.

Här kan du läsa mer om anklagelserna om sexuella trakasserier mot Elon Musk – som han konstant nekat till.

Tidigare osedda bilderna på Elon Musk säljs av exet

I förra veckan skapade Elon Musk rubriker på nytt, men den här gången för ett gäng gamla bilder som sett verklighetens ljus. De föreställer en ung Musk under collegeåren, och bilderna är tagna av hans dåvarande flickvän Jennifer Gwynne

För att samla ihop pengar till sin styvsons studier har Gwynne bestämt sig för att sälja materialet på auktion – och priserna drog snabbt iväg. Här kan du se de tidigare osedda bilderna på Elon Musk.

Teslagrundaren: "Det är en fruktansvärd vana"

I början av augusti gästade Elon Musk podcasten "Full Send" och pratade om allt ifrån aliens och fiender i branschen, till hur en vanlig dag i hans liv ser ut. Då avslöjade han en riktigt dålig vana, som han gissade att många andra också kämpar med. 

– Jag har en dålig vana, som jag misstänker att många andra har, att direkt titta på telefonen (när jag vaknar, reds anm), säger Elon Musk i podcasten och fortsätter:

– Det är en fruktansvärd ovana, faktiskt. 

Så ska Elon Musk bli av med ovanan

För att bli kvitt den omedelbara mobilexponeringen har Elon Musk en plan – att direkt gå upp och motionera istället.

– Istället för att titta på telefonen direkt ska jag istället träna i minst 20 minuter så fort jag vaknar, sen får jag titta på telefonen, säger han i Full Send.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!