Tre ungdomar var inblandade i olyckan. En pojke och en flicka har avlidit efter EPA-traktor olyckan.
Tre ungdomar var inblandade i olyckan. En pojke och en flicka har avlidit efter EPA-traktor olyckan. - Foto: Johan Nilsson/TT

15-årig flicka död – två avlidna efter EPA-traktor olyckan

En EPA-traktor krockade med en med lastbil tidigare i veckan där en 17-årig pojke avled på platsen och två flickor fördes till sjukhus. En av flickorna, i 15-års åldern, har nu avlidit på sjukhuset efter olyckan.


En 17-årig pojke omkom i en frontalkrock mellan en A-traktor och en lastbil på väg 44 mellan Lidköping och Trollhättan i torsdags. I bilen färdades pojken tillsammans med två tonårsflickor. 

A-traktor krockade med lastbil

En av de skadade flickorna fördes i ambulanshelikopter till Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg.

I dag meddelande P4 Väst att flickan har avlidit på sjukhuset. Flickan var i 15-års åldern, enligt sjukhusets presstjänst. 

Anhöriga har underrättats.

Två döda i EPA-traktor olyckan

Den andra flickan som var inblandad i olyckan fick även hon föras till sjukhus. Det är oklart om hennes tillstånd har förbättrats eller försämrats, skriver NLT.

Lastbilschauffören klarade sig fysiskt oskadd i olyckan, enligt polisen som tagit båda fordonen i beslag. En utredning om vårdslöshet i trafik är inledd.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna – anklagas för spioneri för Ryssland

Kan bygga upp Børsen – med hjälp av Paris

Danmark sörjer branden som fullständigt ödelagt en av Köpenhamns äldsta byggnader. Unika kulturvärden har gått upp i rök, men det finns hopp om återuppbyggnad av Børsen – med hjälp av Frankrike.

Minskad köttproduktion – stänger storslakteri

Den danska köttproducenten Danish Crown stänger ytterligare ett av sina slakterier. Beslutet att lägga ner anläggningen i Ringsted är en följd av en minskad grisproduktion i landet.

Statsministern duckar frågor i Bryssel

Nästan alla EU-ledare har svarat på frågor runt pågående toppmöte i Bryssel. Men från Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M) är det än så länge tyst, bortsett från ett kort uttalande om EU:s ekonomi på väg in till dagens möte.

FHM: Fler äldre behöver ta covid-spruta

Fler äldre behöver få vaccinet mot covid-19 i april, enligt Folkhälsomyndigheten.

Uppgifter: Hundratals kilo kokain beslagtaget

1 timme sedan
Flera personer har gripits i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm.