Ett paket kommer lastat med..? Gina blev minst sagt chockad när hon såg sitt paket och dess innehåll.
Ett paket kommer lastat med..? Gina blev minst sagt chockad när hon såg sitt paket och dess innehåll. - Foto: Privat

Ginas paket var genomborrat – mystiska fyndet chockar: "Skämthumör"

Ett paket kommer lastat med..? Gina blev minst sagt förvånad när hon fick hem ett paket med en märklig utbuktning som tejpats över. Bulan dolde en udda detalj i paketet.


När Gina Cinnamonni fick hem sitt efterlängtade paket med glutenfria varor från Tyskland fick hon en rejäl överraskning. Paketet hade nämligen en förbryllande utbuktning på ena sidan av kartongen. 

Den markanta knölen från paketet hade även omsorgsfullt täckts för i fulla lindor med Postnords egna blåa-tejp. Gina trodde först att hon beställt en stekpanna och sedan glömt att hon beställt den. Därför tänkte hon att det likväl kunde vara ett handtag från en stekpanna som buktade ut.

Men i själva verket var det en stor metallborr som spetsat hennes paket. Det visade sig även att skumgummi satts på borren som tejpen varsamt dolt.

– Jag blev så paff! En borr? Dessutom tillsammans med glutenfria livsmedel, säger Gina Cinnamonni till Nyheter24.

Misstänker att någon lagt borren i paketet med flit

Det märkligaste Gina Cinnamonni tycker är det faktum att man inte tagit bort borren och att man istället lagt ned tid på att skyddspaketera verktyget som en del av paketinnehållet.

Men desto märkligare, borren tycks inte ha borrats igenom paketet från början (av misstag). Gina misstänker att någon placerat dit borren med flit.

– Hur kan en borr som inte ens får plats i paketet hamna där? Om Postnord inte var ansvarig, kanske det var den som packade lådan som var på skämthumör.

Järnborren som spetsat paketet. Foto: Privat

Gina erbjuder sig att frakta borren med Postnord

Trots den märkliga leveransen med en borr på köpet tog inga av Ginas varor några större skador, mer än ett litet paket som hade fått sig en liten törn i kanten. 

– Nästa gång jag hämtar ut ett paket som jag beställt, får det gärna ligga en diamant eller en guldtacka i istället. Nu när jag har fått en femtio centimeter lång borr, så verkar turen vara på min sida.

Gina Cinnamonni tar det hela trots allt med ro och skickar med en hälsning till den som eventuellt är i behov av en redig jätteborr.

– Om någon vill ha borren, erbjuder jag mig att skicka den mot fraktkostnad med Postnord såklart. Det är först till kvarn!

Men frågan om det handlar om bristande rutiner av stor rang eller om det hela är ett skämt på någon annans bekostnad återstår. 

Postnord svarar om borrens mystiska resa hem till Gina

I ett mejl till Nyheter24 skriver pressansvarig på Postnord att de inte vet vad som skett, mer än att försändelsen var "skadad redan när Postnord tog emot paketet i Köge, Danmark".

– Där fotograferades försändelsen och vi kunde då konstatera att skadan redan var skedd. Där har personalen omemballerat försändelsen för att säkerställa att den inte skadas mer, eller orsakar annan skada.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!