Carina Bergfeldt berättar om hennes relation till Bianca Ingrosso.
Carina Bergfeldt berättar om hennes relation till Bianca Ingrosso. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT, Tim Aro/TT

Carina Bergfeldt om relationen till Bianca Ingrosso: "Ställer ganska mycket frågor"

I en intervju kommenterar Carina Bergfeldt den ständiga jämförelsen mellan henne och talk show-nykomlingen Bianca Ingrosso.
– Vi är båda ”click bait”. Folk är antingen nyfikna eller provocerade av oss, eller både och.


Två intervjuprogram – två kvinnor.

Carina Bergfeldt, 42, och Bianca Ingrosso, 27, är två av Sveriges mest framgångsrika profiler. En är programledare, journalist och författare – den andra en influencer, entreprenör tillika programledare.

Carina Bergfeldt röt ifrån efter intervju med Aftonbladet

Kvinnorna har blivit jämförda med varandra, något Bergfeldt fick nog av efter en Aftonbladet-intervju med Bianca Ingrosso:

"Under kategorin "saker man aldrig skulle säga till en man" handlar dagens kapitel om att kvinnor alltid måste ställas mot varandra. Tror ni att David Hellenius fick frågan "Är du bättre än Robin Pålsson?" Tror ni att Robin fick frågan om han var bättre än Kristian Luuk? Tror ni Kristian får frågan om han är bättre än Skavlan? Nej. Män ses som individer. Kvinnor ses som kvinnor och således måste man ställas mot varandra", skrev hon på Instagram.

Bianca Ingrosso har en egen talk show vid namn "Bianca". Bildkälla: Tim Aro/TT

"Folk är antingen nyfikna eller provocerade av oss"

I en intervju med Expressen kommenterar Bergfeldt den ständiga jämförelsen.

– Vi är båda ”click bait”. Folk är antingen nyfikna eller provocerade av oss, eller både och. Då är det en härlig kombination att skriva om, speciellt om vi är osams i en form av catfight. Det är bra mycket sexigare än att vi skulle hjälpa varandra. 

Bergfeldt menar att folk verkar ha svårt att ta in att det kan finnas två separata människor, med varsin talk show som bara vill varandra väl.

Carina Bergfeldt om relationen till Bianca Ingrosso

Hon poängterar att de inte har någon konkurrens med varandra, eftersom deras program går på olika kanaler, olika sändningstid och riktar sig till olika målgrupper, därför ser hon inte Bianca Ingrosso som en konkurrent.

– Varenda gång jag träffar Bianca, för vi delar kontor, är hon supergullig och jättesnäll. Hon ställer ganska mycket frågor om praktiska saker. Och jag svarar för jag vill att det ska gå bra för henne. Och jag blir bara så trött på att det måste bli en catfight, säger hon i intervjun med Expressen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!