På alla hjärtans dag kan du få gratis hamburgare – om du hyllar favoritburgaren.
På alla hjärtans dag kan du få gratis hamburgare – om du hyllar favoritburgaren. - Foto: Stella Pictures/Fredrik Sandberg/TT

McDonald's firar alla hjärtans dag – delar ut favoritburgaren

Rosor är röda, violer är blå och en hamburgare kan du få! Under alla hjärtans dag firar snabbmatsjätten till det med att bjuda alla de mest kärleksfulla med en favoritburgare.


Är du sugen på att fira dagen i kärlekens tecken kan du i dag passa på att besöka närmsta McDonald's – de har inga rosor men de har gott om hamburgare.

Dagen till ära har snabbmatsjätten tagit upp kampen om alla hjärtans dag och nu kan du fira kärlekshögtiden med en romantisk burgar-gest till den du vill uppmärksamma lite extra. Men det gäller att vara snabb – det är nämligen först till kvarn.

Kärlekshälsningar till favoritburgaren

Det du behöver göra för att få en gratis Big Mac är att vara med i utlottningen på snabbmatjättens Facebook- eller Instagram och skriva ihop en liten kärlekshälsning samt hylla den "folkkära burgaren".

Är din hyllning till burgaren bra nog belönas du med det goda, och kärlekshälsningarna har redan börjat hagla in och många hyllar burgaren i hopp att få en gratis mumsbit.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!