Den här varan i Lidls sortiment fick flera kunder att tappa hakan.
Den här varan i Lidls sortiment fick flera kunder att tappa hakan. - Foto: Christine Olsson/TT/Lidl

Lidls nya produkt fick kunderna att tappa hakan: "Blodigt avskurna öron..."

Inför årets alla hjärtans dag kunde matbutikens kunder fynda bland ett kärleksfullt sortiment. Men det var en produkt som stack ut och lämnade flera kunder minst sagt förvirrade.


Under alla hjärtans dag lanserade lågprisjätten Lidl ett alla hjärtans dag-sortiment i flera av sina butiker. Lidls utbud för alla hjärtans dag tillät kunder njuta av en lyxig måltid för hundralappen.

I sortimentet fanns bland annat varor som hjärtformade macarons, hjärtformande kycklingnuggets, glasstrutar formade som rosor och biff med proseccosmör. Men en av varorna gjorde flera kunder förvirrade och rent ut sagt äcklade.

"Blodiga kroppsdelar" fick kunderna att tappa hakan

En av varorna som pimpades upp inför alla hjärtans dag var nämligen en förpackning med röda hjärtformade raviolis som fanns att köpa på flera av Lidls butiker i både Sverige och utomlands.

Flera personer har på sociala medier delat med sig av bilder och videos på raviolin som de tycker ser ut som blodiga mänskliga öron:

"Jag trodde att raviolin var blodigt avskurna öron."

"Varför trodde jag att lådan med ravioli var en massa öron?"

"Jag trodde att det var ett öronpaket" medan en annan person skriver "Jag trodde att det var tungor".

Bortsett från de "blodiga kroppsdelarna" var flera kunder förväntansfulla över att få prova det kärleksfulla sortimentet samt den iögonfallande raviolin.

Den hjärtformade raviolin. Foto: Lidl

Tycker du att den hjärtformade raviolin ser ut som öron?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!