Estrella har nu gjort om en av sina favoriter med en minst sagt udda ingrediens.
Estrella har nu gjort om en av sina favoriter med en minst sagt udda ingrediens. - Foto: Simon Rehnström/SvD/TT/Jurek Holzer/SVD/TT

Estrellas nya chips chockerar kunderna: "Oj vad äckligt..."

Estrella lanserade i veckan en ny version av deras favoritchips. I år fick chipsen en unik smak som många svenskar uppskattar – men inte alla gånger i chipspåsen.


Tisdagen 21 februari firade vi fettisdagen, eller semmeldagen, och åt kopiösa mänger av bakelsen. Stora och små semlor på höjden och bredden, i alla dess former och varianter äter svenskarna i februari. Men klassikern semla är nog ändå folkets vinnare.

Svenskarna tycks helt inte få nog av det nostalgiska bakverket och flera företag som inte bjuder på semlor dagen till ära, brukar ibland bjuda till det och låter sina originalprodukter få en smak utöver det vanliga – nämligen semla.

Estrellas kunder: "Vet inte om jag vågar"

Chipsjätten Estrella var inte heller sena på pucken med att uppgradera en av sina favoritprodukter som numera ska smaka semla.

På Estrellas Facebooksida råder det däremot tudelade åsikter efter att snacksjätten lottade ut några chipspåsar med smak av semla.

"Fy fan vad vidrigt. Till och med jag som kränger allt hade tackat nej till detta."

"Jag tänkte först att det var ett aprilskämt men vi är ju bara i februari."

"Oj vad äckligt. Jag vet inte om jag vågar smaka."

Men det finns även de semlefantaster som mer än gärna vill testa på Estrellas nygamla raritet:

"Vore kul att få testa. Det här är ju verkligen annorlunda chips som kanske är bra mycket godare än semlorna i sig och mindre risk att få ont i magen på grund av grädden."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!