På måndag börjar Pressbyrån sälja sin glass för halva priset igen
På måndag börjar Pressbyrån sälja sin glass för halva priset igen - Foto: Bertil Ericson/Fredrik Sandberg/TT/Jessica Gow

Pressbyrån ändrar populära glassrean – så blir det i år

Pressbyråns årliga glasskampanj börjar igen på måndag. Då kommer all GB Glace glass säljas för halva priset. Kampanjen varar under tre veckors tid. I år har kedjan kommit på ett nytt upplägg för glasskampanjen.


På måndag börjar Pressbyråns efterlängtade veckor med halva priset på glass, det meddelar Harris Lukeman som är PR- och kommunikationsansvarig på Reitan Convenience Sweden.

Pressbyrån har haft halva priset på glass varje vår i elva årstid. Nu är det dags igen, mellan måndagen den 17 april och söndagen den 7 maj kommer Pressbyrån erbjuda halva priset på alla GB Glace glassar, skriver Pressbyråi ett pressmeddelande.

Så har personalen laddat upp inför måndag

– Efter vad som har känts som en extra lång vinter är det fantastiskt att kunna erbjuda våra kunder det bästa vårtecknet i form av halva priset på glass i alla våra butiker, säger Marie Wedin, kommersiell direktör på Reitan Convenience i Sverige.

Eftersom trycket brukar vara väldigt högt efter glassen så har flera butiker i år laddat upp med extra många frysboxar i butikerna och står redo på måndag.

Intresset för glass är stort

Intresset för Pressbyråns glasskampanj har varit stort genom åren. Förra året köpte varannan kund en glass. På Pressbyrån i Strömstad köpte varje kund i snitt 7,9 glassar under kampanjperioden.

Nytt för i år – går att få glassen levererad hem

Nytt för i år att man kan köpa hela kartonger för halva priset, på de Pressbyrån-butiker som är anslutna till Uber Eats. Tanken är att man inom 30 minuter ska kunna få en kartongglass levererad hem till dörren.

– I år kan vi nämligen erbjuda glassugna Pressbyrån-kunder möjligheten att enkelt få kartonger av glass hemlevererade inom 30 minuter, att avnjutas hemma på balkongen eller i trädgården, säger Fredric Dahlblom, tillförordnad Sverigechef för Uber Eats.

Beställningar via Uber Eats kan göras från de cirka 100 butiker runtom i landet som är anslutna till tjänsten.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Apple tappar stort i Kina

Uppgifter: Kadyrov sjuk – Kreml letar arvtagare

Tjetjeniens hårdföre ledare Ramzan Kadyrov uppges vara svårt sjuk i pankreatit. Nu planerar Kreml för regimskifte i den ryska delrepubliken, hävdar ryska oberoende Novaja Gazeta. En hårdför befälhavare nämns som möjlig efterträdare.

Polisen i Boden rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Singelolycka på Garnisindsgatan/Kyrkgatan i Bodens centrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Älvsbyn

1 timme sedan
"Larm om trafikolycka på riksväg 94/länsväg 356 i Älvsbyn.", skriver polisen på sin hemsida.

Vinstlyft för Hemnet

1 timme sedan
Bostadsannonssajten Hemnet redovisar ett rörelseresultat på 99 miljoner kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 68 miljoner under motsvarande kvartal ett år tidigare.

Stort vinstfall för JM

1 timme sedan
Bostadsbyggaren JM gjorde en rörelsevinst på 160 miljoner kronor för första kvartalet, ner från 417 miljoner samma period i fjol.