Under lördagen drar SM-finalerna i ishockey igång
Under lördagen drar SM-finalerna i ishockey igång - Foto: Mats Schagerström/Mikael Fritzon/TT

Icas hånfulla drag – inför SM-finalen i ishockey

Under lördagseftermiddagen drar SM-finalen i ishockey 2023 igång. Växjö Lakers ska möta Skellefteå AIK. I och med finalen har den lokala Ica-butiken i Skellefteå satt upp hånfulla skyltar i hela butiken, med pikar till Växjös supportrar.


Nu är det dags för SM-final i ishockey 2023. Under lördagseftermiddagen drar det igång. Då möter Växjö Lakers, Skellefteå AIK. 

Matchen kommer att spelas i Skellefteå och många Växjö-supportrar beräknas komma dit. Något som den lokala Ica-butiken utnyttjat genom att retas med supportrarna.

Ica-butiken har satt ihop kit till Växjö-supportrarna

På Ica kvantum i Skellefteå har personalen nämligen ställt ut flera skämtsamma skyltar med pikar till Växjö-supportrarna. De har även satt ihop egna kit till supportrarna som innehåller näsdukar och silverputs. De menar skämtsamt att Växjö Lakers inte kommer vinna guld.

Butiken har lagt ut bilder på alla tokiga skyltar på Facebook och skrivit att de nu har säkrat upp butiken, så att även gästerna ska känna sig välkomna under SM-finalerna.

Inlägget möts av skratt och hejarop och alla tycker att butikens spratt mot Växjö-supportrarna är mycket roligt.


/
Ica
/
/
Senaste nytt

Källor: Flera gripna inför Navalnyjs begravning

Livstids fängelse för mord och nio mordförsök

En man i 20-årsåldern döms till livstids fängelse för mordet på en annan ung man på en snabbmatsrestaurang i Rågsved i södra Stockholm, meddelar Södertörns tingsrätt.

Morddömd 15-åring ska utvisas på livstid

Den 23-årige Kalmarbon trodde att mötet skulle handla om en narkotikaaffär, men han blev knivmördad. Nu döms två tonårspojkar och en av dem utvisas på livstid.

Här är frågan Arla vägrar att svara på om Bregott

Det var för ett par veckor sedan som Arla skickade ut ett gäng Bregott-paket till olika svenska kändisar. Men reaktionerna blev inte helt som tänkt.

Inflationen sjunker oväntat lite i eurozonen

Inflationen sjönk till 2,6 procent i eurozonen i februari, visar preliminära beräkningar presenterade av EU:s statistikbyrån Eurostat.

Arbetslösheten sjunker marginellt i eurozonen

Arbetslösheten i eurozonen sjönk till 6,4 procent i januari, enligt säsongsjusterade beräkningar gjorda av statistikbyrån Eurostat.