Kvinnan förgiftade sin egen mat
Kvinnan förgiftade sin egen mat - Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Kvinna förgiftade mat – ville hämnas på rumskompisar: "Råttgift"

En kvinna hade problem med att hennes rumskompisar stal och åt upp hennes mat. Hon bestämde sig då för att hämnas genom att förgifta sin egen mat, för att upptäcka vem tjuven var och få stopp på det.


Sarah är en brittisk universitetsstudent som bor tillsammans med flera rumskompisar. En dag så märkte hon att hennes mat och dricka började försvinna. Det visade sig att hennes rumskamrater stal Sarahs mat. 

Förgiftade sin egen mat för att stoppa snattare

För att hämnas och få stopp på allt snattande bestämde sig Sarah för att förgifta sin egen mat.

I en video på TikTok som visats över 350 000 gånger, visar hon hur hon häller rikliga mängder salt i ett mjölkpaket, skakar om och häller ner ännu mer salt. Förhoppningen var att mat-tjuven skulle dricka mjölken och sluta stjäla hennes mat efter det. 

Sarah hylas för den förgiftade maten

I beskrivningen till videon skriver Sarah att hon inte ångrar det hon gjort och att någon senare drack den förgiftade mjölken.

I videons kommentarsfält möts hon av en mängd hejarop och flera personer tycker det hon gjort är jättebra. Vissa menar att de hade gått ännu längre om det var deras mat som blev uppäten.

“Salt?! Inte laxeringsmedel?!“.

“Jag brukade lägga i laxermedel i min mat och de slutade tillslut”.

“Jag tänkte på råttgift oops”.


/
Mat
/
Relaterat
Senaste nytt

39 000 bilar återkallas på grund av fel – här är den drabbade modellen

Expert: Befälhavares död en moralsänkare

En rysk befälhavares död sänker förmågan inom den militära invasionsstyrkan, men bara tillfälligt. Man ska kunna byta ut militära chefer. Det sitter i den ryska militära strukturen, säger militärstrategen Johan Huovinen.

Granskning: Kina sprider världsbild i läromedel

Flera svenska kommuner använder läroböcker med kopplingar till den kinesiska staten – och som förmedlar kommunistpartiets världsbild. Det rapporterar TV4:s Kalla fakta, som har granskat läromaterial i kinesiska.

Kosovo kräver serbisk utlämning av misstänkta

Kosovo kräver att sex personer som misstänks ha deltagit i en attack och belägring i söndags ska utlämnas från Serbien, dit de tros ha tagit sin tillflykt.

Almega: Utrymme att höja priserna

Arbetsgivarorganisationen Almega håller inte med om att tjänsteinflationen är "konstigt hög". Att hushållen fortsätter unna sig efter pandemin är en del av förklaringen, menar Almegas chefsekonom Patrick Joyce.

Erica, 30, hittade enorma kantareller: “Nybörjartur”

Erica Dahl var ute och plockade svamp för första gången när hon fick syn på något gult på håll. Det gula visade sig vara enorma kantareller.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.