Way Out West släpper en livevibrator
Way Out West släpper en livevibrator - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT/Pressbild

Way Out West släpper sexleksak – vibrerar live med musiken: "Något helt annat"

RFSU och Way Out West släpper tillsammans en vibrator som vibrerar live till festivalens alla konserter. Med sexleksaken vill man visa upp flera sidor av vad en festivalupplevelse kan vara, skriver skaparna på i ett pressmeddelande.


Mellan den 10 och 12 augusti kommer den populära festivalen Way Out West gå av stapeln i Slottsskogen i Göteborg. Men i år kommer festivalen gå att njuta av på fler än ett sätt.

RFSU och Way Out West har nämligen gjort ett samarbete och tagit fram en live-vibrerande sexleksak. Vibratorn kallas för “The Livebrator” och är unikt framtagen för att vibrera i takt med festivalens olika konserter live via en trådlös uppkoppling mot en app, skriver Way Out West på sin hemsida.

Vibrerar i takt till musiken

Om man inte har möjlighet att medverka på konserterna live kan man ändå få njuta av festivalens vibrationer. Eller ta med sig vibratorn till konserten och njuta av upplevelsen på flera olika sätt. Musik och sex stimulerar nämligen samma delar av hjärnan.

Tanken med vibratorn är att man vill låta flera personer njuta av Way Out West, samtidigt som man vill visa upp flera sidor av vad en festivalupplevelse kan vara, skriver skaparna i ett pressmeddelande.

Sexleksaken kommer vibrera även efter festivalen

Vibratorerna kommer att fungera även efter festivalens slut, meddelar Way out west på sin hemsida. Det kommer då gå att koppla vibratorn till sin mobil och spela musik på den, så vibratorn vibrerar från spellistan istället.

Sexleksaken finns endast i limiterad upplaga och går att tävla om på Way Out Wests sociala medier.

– Way Out West har alltid varit en innovativ och progressiv festival med utgångspunkt i att både människor och planeten ska må bra. Under pandemin lanserades många digitala hybridsatsningar på livemusik med varierande resultat – det här är något helt annat, säger Liza Nilsson, från Way Out Wests festivalledning.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!