Lidls roa butik ser ut att komma från Barbieland.
Lidls roa butik ser ut att komma från Barbieland. - Foto: Stella Pictures

Lidls rosa butik – som tagen ur Barbieland: "Fulländad semester"

Matvarujätten Lidl har hoppat på trendtåget med Barbie. På sin Facebooksida la matvarujätten ut en bild på en minst sagt pimpad butik. Nu vill flera läsare besöka den rosa affären.


Filmen Barbie har haft premiär på biografer världen över, men det råder fortfarande stor Barbiefeber. Fler varumärken har gjort egna Barbiekollektioner och den ikoniska rosa färgen går nu att hitta i varje hörn.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en hamburgerkedja som börjat sälja Barbie-hamburgare, i samband med filmpremiären.

Lidls Barbierosa butik

Nu har även Lidl Sverige hoppat på den populära trenden. I ett inlägg visar de hur en av deras butiker blivit helt rosa och ser ut att komma direkt ifrån "Barbieland".

Affären är i den ikoniska rosa färgen och utanför butiken ser man en stor pool och flera palmer. Under inlägget skriver företaget #barbiegoesshopping och #shoplikebarbie. Vilket kan syfta till att om Barbie skulle handla på Lidl, då skulle affärerna se ut som på bilden.

Många vill besöka den rosa butiken

Inlägget har mötts av flera starka reaktioner och många är positiva till den knallrosa butiken och tycker att det skulle vara trevligt att få besöka affären. Många uttrycker hur de önskar att Lidl faktiskt kunde göra sina butiker rosa i verkligheten.

I kommentarsfältet kan man läsa reaktioner som:

“Snälla Lidl, do it".

"Fulländad semester!".

"Den Lidl skulle jag vilja besöka".

"Lööv it".

"Fin färg på byggnaden rosa love it".

"Barbieland".

Huruvida butiken faktiskt existerar på riktigt eller inte är svårt att svara på. Men mycket lutar åt att bilden endast är en illustration med tanke på att det inte växer palmer vilt i Sverige.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!