Efter att flygplansmaten hade blivit dålig serverades KFC på en British Airways-flygning.
Efter att flygplansmaten hade blivit dålig serverades KFC på en British Airways-flygning. - Foto: John Tlumacki/TT och Mark Lennihan/TT

Flygplansmaten hade blivit dålig – då serverades KFC: "Vilket skitföretag"

Det var på en British Airways-flygning som personalen var tvungen att slänga flygplansmaten för att istället servera något annat. Ersättningsmaten var minst sagt oväntad.


Det var på en British Airways flygning mellan de karibiska öarna Turks and Caicos och Storbritanniens huvudstad London som problem uppstod. Vagnarna som flygplansmaten förvarades var inte tillräckligt kylda, vilket resulterat i att maten blivit otjänlig.

Flygplanets besättning valde då att göra det något udda valet att springa till snabbmatskedjan KFC för att köpa hinkar med friterad kyckling att servera passagerarna. Maten serverades sedan till passagerare i business class och ekonomiklass, skriver Insider.

Reaktioner på sociala medier

Det skulle inte dröja länge innan reaktionerna på sociala medier började strömma in. En instagram användare säger i ett svar på inlägget om händelsen: 

– Vi var på flighten. Plats 10A och 10B. Den bästa KFC jag någonsin ätit. Med det sagt finns det ingen ursäkt för deras misslyckande.

Andra är mer fientligt inställda till flygbolaget och kommenterar:

– Vilket skitföretag. Det skulle vara bättre att försena hela flygningen och få ordentlig catering än att servera denna slafsiga KFC.


KFC
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!