1 av 3
2 av 3
3 av 3

Någonting annat: Centerpartiet

Nyheter24:s bejublade nyhetssatir Någonting annat är tillbaka. Med en valspecialserie i åtta delar. I det här avsnittet, del två, gör Soran Ismail och Aron Flam upp räkningen med centerpartiet.


 

Soran Ismail, född 1987, är känd från bland annat Parlamentet i TV4 - där han är den yngste medverkande komikern någonsin - samt Extra! Extra! i TV3.

Aron Flam, född 1978, blev utsedd till Årets rookie på Stand-up-galan 2009 och har medverkat i bland annat teveprogrammen RAW i Kanal 5 samt Grillad i SVT

Nu jobbar de för första gången tillsammans med webbteveprogrammet Någonting Annat på Nyheter24. Den mest brutala svenska nyhetssatiren någonsin.

Produktion: Emil Nylander.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.