Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hamsterpaj rasar mot Sahlin - jämförs med Stalin

1 av 3

PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

2 av 3

Scanpix

3 av 3

Nyheter | 18/09/2010 14:42

Ungdomscommunitiet Hamsterpaj - en del av Nyheter24-gruppen - bad alla partiledare om svar på frågan "Varför ska kidsen rösta på er?". Mona Sahlin, Jimmie Åkesson och Göran Hägglund lät bli att svara. Men hämnden är ljuv.

Hamsterpaj.net ville fråga politikerna en sak: Varför ska vi rösta på dig?

Kristdemokraternas ledare, Göran Hägglund, s-ledaren, Mona Sahlin, och sverigedemokraternas Jimmie Åkesson - eller rättare sagt deras partiers vägrade svara.

Men kidsen på Sveriges största ungdomscommunity är ute efter hämnd. I går spreds uppgifter om att Göran Hägglund och Jimmie Åkesson är bröder. I dag är det Mona Sahlins tur.

– Vi försökte få med oss alla ungdomsförbunden på vår kampanj "jag tänker rösta tänker du?", men tydligen ville inte alla vara med och då måste vi använda utrymmet till något vettigt. Detta är ett sätt att tacka dem för visat intresse, säger Richard Rönnklint på Hamsterpaj.net.

Så här skriver slynglarna på Nyheter24-gruppens ungdomscommunity:

"Inte nog med att hon har hårfärg och röker som om hon vore en praktryss så dricker hon säkerligen både vodka och parfym (aldrig vågat mig nära nog för att lukta på hennes andedräkt, men hur skulle hon annars stå ut med Ohly och sig själv?)"

"Utöver detta så har Mona Sahlin andra uppenbara likheter med det forna sovjetunionen: hon samarbetar med mystiska föreningar som verkar utanför lagens armar (KGB och LO menar jag självfallet), de båda saknar verklighetsförankring och har en försmak för att springa runt på gatorna med röda fanor (fast Mona är helt jävla värdelös, Sovjet hade åtminstone atombomber)."

Läs hela inlägget om Mona Sahlin och gå in på Hamsterpaj och rösta fram den onde och den gode av Sahlin/Stalin.