Lisa Grant var sur på chauffören.
1 av 2
Lisa Grant var sur på chauffören. - Foto: AP/Scanpix
Busschaffisen var inte road.
2 av 2
Busschaffisen var inte road. - Foto: Ap

34-årig kvinna greps – "moonade" en skolbuss full med barn

Kvinnan tjafsade med busschauffören och när hon inte kom någonvart drog hon ner brallorna och visade rumpan. Hon döms nu till fängelse.


Mooning

Att moona innebär att visa den nakna rumpan för en annan person eller grupp.

Det tas ofta som en förolämpning 

VIRGINIA, USA. Lisa Grant greps för att ha moonat, det vill säga visat rumpan, för en skolbuss där 45 skolbarn satt, skriver Huffington Post. 

34-åringen medger att hon hade tjafsat med busschauffören som hade skickat en lapp hem till henne där hon uttryckte att Grants son misskötte sig. Skolans talesperson bekräftade att lappen var en varning.

Var sur och ville hämnas

Men Grant tänkte inte ta det från busschauffören som hon ansåg snackade strunt. Som hämnd drog hon ner byxorna och moonade framför chauffören och barnen. Hon nekar till det inträffade.

– Jag moonade inte, jag visade inte något. Jag tar fullt ansvar för mina handlingar, för mitt förargelseväckande beteende och för att jag grälade med henne. Jag tar fullt ansvar för det men hon förtjänar samma sak som jag fick, säger Grant. 

Hon har nu dömts till sex månaders fängelse för förargelseväckande beteende, varav fem månader kommer att avtjänas endast under helgerna, skriver Huffington Post.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!