Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Veckans inne- och utelista

- 23/08/2013, 15:37 -
Inne- och utelistan.
1 av 5

Inne- och utelistan.

Bilden som blev en succé.
2 av 5

Bilden som blev en succé.

Daughterofthesun77.blogspot.com

Serhan Cetin räddade en man som ramlat ned på tunnelbanespåret.
3 av 5

Serhan Cetin räddade en man som ramlat ned på tunnelbanespåret.

Privat

Tommy Hansson gillar ryska lagar.
4 av 5

Tommy Hansson gillar ryska lagar.

Scanpix

Nicole är bara 16 år men har redan slagit igenom stort.
5 av 5

Nicole är bara 16 år men har redan slagit igenom stort.

VECKA 34: Nyheter24 gräver i veckans nyhetsflöde och skiljer det briljanta från det mindre värdefulla.

Att tala i termer av "inne" respektive "ute" är något som får fler än oss på redaktionen att minnas det förvirrade 90-talet. Men listningsmetoden står sig fortfarande stark i konkurrensen och det finns få bättre sätt att sammanfatta veckan på. Här är de allra viktigaste under vecka 34:

INNE

1. Serhan Cetin

23-årige Serhan Cetin såg hur en berusad 20-årig man föll ned på tunnelbanespåren vid Stockholms centralstation. Då tvekade han inte utan plockade med sig Fredrik Hedström och hoppade ned på spåren för att hjälpa mannen upp. Fredrik berättade sen vad som hade hänt med ett inlägg på Facebook och Serhan hyllades rejält. Synnerligen välförtjänt, alltså.

2. Nicole Falciani Grängshem

Hon har spåtts att bli den nya Kenza Zouiten av storbloggerskan Tyra Sjöstedt. Tidigare bloggade hon på nickys.se men nu tar Nicky plats hos Modette. Följ hennes blogg här

3. Rackartygarna

Sex grabbar som gör synnerligen korkade saker och filmar det. Kan det verkligen vara något? Svaret är faktiskt ja – Rackartygarna gör det bättre än vad några svenskar gjort förut och till hösten belönas de också med en egen teveserie.

4. Svennis

Svennis, hur kan han vara inne? Egentligen så är han väl inte det heller. Men eftersom att det nu framkommit att hans gamla rådgivare Samir Khan blåst honom 100 miljoner kronor behöver han antagligen all uppmuntring han kan få.

5. "Ammar-Amy"

Bilden är förvisso gammal men nu går Amy ut och säger att den inte alls är arrangerad. Ni vet bilden? Den där Amy naken står på huvudet och ammar sin dotter.

UTE

1. Revolutionära Fronten

I måndags var det dags igen. En ung kvinna i Västerås attackerades av, vad polisen misstänker är, vänsterextrema Revolutionära Fronten. Och enligt polisen är det antagligen "bara början". Suck.

2. Homofoba utspel

SD-profilen Tommy Hansson tycker att Rysslands antigaylagar är en bra idé. Och sverigedemokraten Christian Westling, känd från järnrörsskandalen, tycker att Kajsa Bergqvist är "en klyscha av en lesbian". Fräscht? Inte direkt.