Se det klassiska partytricket som du aldrig sett det förr

Italienarens extas går inte att ta miste på i detta klipp.


Inte ett lika lyckat partytrick

23-åringens partytrick resulterade i brännskador.  

Partytricket med mentos-tabletter och Coca-Cola light har vi sett till leda både på privata hemmafester och i videoklipp. Men släng in en klick nutella, en kondom och en övertänd italienare så har du något magiskt.

Det är den italienska showmannen Magic Mille som lagt upp klippet på Youtube där han gör en twist på det klassiska gamla partytricket.

Vad Nutella egentligen fyller för funktion och varför han ropar ut världsrekord i slutet av klippet är skrivet i stjärnorna, men att det är den lyckligaste mannen som fått se en kondom spricka måste vara uppenbart.

Titta på klippet här.


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

63 000 vårdanställda kan vägra övertid

Polisen i Norrköping rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i krock i Norrköping.", skriver polisen på sin hemsida.

Radio: Man hotar spränga sig på iranskt konsulat

En man hotar att spränga sig själv i luften vid Irans konsulat i Paris, rapporterar fransk radio.

Kina tvingar Apple att ta bort mobil-appar

Den amerikanska Iphone-tillverkaren Apple har plockat bort flera av de allra populäraste apparna ur bolagets app-butik i Kina, rapporterar tidningen The Wall Street Journal.

Ödesstund för Ukrainapaketet – och talmannen

Världen håller andan när USA:s kongress står i begrepp att rösta om stöd till Ukraina och Israel – hjälp som är avgörande för de pågående krigen. Även talman Mike Johnson är på helspänn. Hjälppaketen gör att han riskerar att avsättas av högerflanken i sitt eget parti.

Nytt vulkanutbrott i Indonesien

Vulkanen Raung i Indonesiens norra övärld spyr återigen aska mot skyn. På fredagen har en 400 meter hög rökpelare uppmätts av landets myndigheter.