18 gånger South Park har fått oss att känna "WTF!?"

I dag fyller tv-serien South Park 18 år. För att fira och hylla detta listar Nyheter24 18 tillfällen när vi kollat på South Park och känt "what the f**k?!"


1. Medicinal Fried Chicken (S14E03)

Hade någon kunnat gissa att den här scenen någonsin skulle skapas? Nej, inte en chans. WTF?!

2. The Death Camp of Tolerance (S08E10)

Efter de första skratt- och wtf-blandade sekunderna inser man att det faktiskt är en ganska spännande resa Lemmiwinks gör. WTF?!

3. Scott Tenorman Must Die (S05E01)

Under fem säsonger hade vi fått lära känna Eric Cartman, men ingen hade kunnat ana att han kunde gå så här långt som att först mörda två människor, och sen lura deras son Scott Tenorman att äta upp kropparna. WTF?!

4. Two Days Before The Day After Tomorrow (S09E08)

Att Cartman är ett antisemitiskt svin visste vi, men att han hade helt rätt om att Kyle hade två påsar med "jew gold" innanför jackan, kunde vi inte gissa oss till. WTF?!

5. Eat, Pray, Queef (S13E04)

När första avsnittet av andra säsongen sändes förväntade sig fansen att få veta vem Cartmans pappa var. I stället fick vi se ett helt avsnitt av Terrence and Philip som pruttar. Elva säsonger senare hånar Trey Parker och Matt Stone fansen genom att göra ett avsnitt om fittpruttar, innehållande bland annat the Queef sisters. WTF?!

6. Goobacks (S08E06)

Tidsresenärer från framtiden åker tillbaka för att ta låglönejobb, vilket resulterar i en gigantisk hög av homosexuellt gruppsex för att det inte ska finnas personer i framtiden som kan åka tillbaka och sno jobben från de som lever just nu. WTF?!

7. Over Logging (S12E06)

Internet går sönder - för alla i hela världen - och i desperation över att inte kunna kolla på porr sänker sig Randy till att uträtta sina behov till streckgubbar. WTF?!

8. Raisins (S07E14)

Butters, Cartman och de andra blir kallade assholes av Bebe, och Butters comeback blir ”At least we have buttholes, you stupid girls!", vilket de andra berömmer honom för. What the heck?!

9. Broadway Bro Down (S15E11)

Stans syster Shelly tar med sin dejt på musikal på Broadway, men dejten slutar olyckligt när hennes pappa, Randy - utklädd till Spindelmannen - råkar slå sönder en vattenledning som orsaker dejtens plötsliga död genom drunkning. WTF?!

10. Casa Bonita (S07E11)

Eric Cartman vill verkligen till Casa Bonita. Alltså verkligen. WTF?

11. You're Getting Old (S15E07)

En hel värld av South Park-fans googlade i panik efter att det här avsnittet hade sänds. Allt tydde på att Trey Parker och Matt Stone tackade för sig och avslutade serien där och då. Det visade sig dock vara en felaktig farhåga, och i nästa avsnitt var allt som vanligt igen. Stan blir till och med fri från sitt alkoholmissbruk. What the..?!

12. Helen Keller! The Musical (S04E13)

Cartman får en ögonbindel för att han ska kunna tänka sig in i Helen Kellers situation. Det han ser är en mängd obehagliga bilder på mord, nazism (och tårtor). Efteråt får han frågan "Vad såg du?", och svarar "Nothing, just the same old crap I always see when I close my eyes". WTF?!

13. Go God Go (S10E12)

Sexscenen mellan Richard Dawkins och Ms Garrison. ”Oh! Pound my monkeyhole” - WTF!?

14. Prehistoric Ice Man (S02E18)

Steve Irwins sätt att göra naturprogram parodiseras av att han i South Parks värld smyger upp till vilda djur och försöker trycka upp sin tumme i deras stjärtar. Alltså; WTF?!

15. A Million Little Fibers (S10E05)

Oprah Winfreys ladyparts gör tillsammans med hennes stjärt uppror, hotar alla med pistol och planerar att rymma tillsammans till Frankrike. W.T.F?!

16. The Aristocrats

Det här har aldrig visats i ett avsnitt av South Park, utan gjordes för en film som handlade om skämtet "the Aristocrats". Trey Parker och Matt Stones version saknar helt poäng, är sjukligt vulgärt och innehåller scener ingen någonsin borde se. WTF?!

17. Fishsticks (S13E05)

Kanye West spårar ur totalt för att han inte fattar ett skämt, och gång på gång blir kallad gay fish. Det oväntade är att han i verkligheten tog åt sig av kritiken och skrev ett blogginlägg där han förklarar varför han är dryg och egocentrisk. WTF??!

18. Woodland Critter Christmas (S08E14)

Cartman har skrivit en julsaga som läses upp inför hela klassen. Det börjar med att Kyle träffar några söta djur som behöver hjälp med att bygga en krubba, fortsätter med att djuren är djävulsdyrkare, och slutar med att Kyle dör av aids. Teh fuck?!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du South Park?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nordea-chefen: Bedrägerivågen värst i Sverige

JO granskar ännu en Kinberg Batra-rekrytering

Justitieombudsmannen (JO) granskar ytterligare ett fall kopplat till Anna Kinberg Batra och länsstyrelsen i Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

Ny skyddsjakt på skånsk varg

Efter flera vargangrepp mot får på Söderåsen i Skåne blir skyddsjakt återigen aktuell.

Skildring av sorg över dödat barn vinner pris

Mohammed Salem hade precis välkomnat sitt eget barn till jorden när han såg en gråtande kvinna begrava sitt ansikte i en liten lakaninsvept kropp.

Italien tillåter aktivister på abortkliniker

1 timme sedan
Ett regeringsförslag som gör det möjligt för abortmotståndare att komma in på abortkliniker har röstats igenom i det italienska parlamentet. "Ett steg bakåt", enligt oppositionen.

Centralbanken: Något ljusare för tysk ekonomi

1 timme sedan
Den tyska centralbanken Bundesbank skriver i sin månadsrapport att den tyska ekonomin – Europas största – troligtvis växte lite under årets första månader, bland annat tack vare ökad export.