Stockholm

Fria med en pizza – detta blir definitivt alla hjärtans dags bästa kärleksförklaring!

OnlinePizza hjälper en av sina kunder att fria till sin partner genom en pizza på alla hjärtans dag!
1 av 5
OnlinePizza hjälper en av sina kunder att fria till sin partner genom en pizza på alla hjärtans dag!. Foto: Montage/TT BILD
På 12 timmar fick de in 400 mejl från frierisugna pizzaätare.
2 av 5
På 12 timmar fick de in 400 mejl från frierisugna pizzaätare. Foto: TT BILD
Förhoppningsvis svarar killen "ja"...
3 av 5
Förhoppningsvis svarar killen "ja"... Foto: TT BILD
...Och det blir ett pizzabröllop snart!
4 av 5
...Och det blir ett pizzabröllop snart!. Foto: TT BILD
På insidan av locket på kartongen kommer det stå "XX, vill du gifta dig med mig?"
5 av 5
På insidan av locket på kartongen kommer det stå "XX, vill du gifta dig med mig?". Foto: TT BILD

Funderar du över hur du ska ställa frågan med stort F till din partner? OnlinePizza har svaret. De hjälper en kund att fria till sin älskade genom en pizza på alla hjärtans dag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

alla hjärtans dag vill de flesta lyxa till det med en avancerad middag och finkläder. Men det behöver ju faktiskt inte vara så himla uppstyrt för att man ska kunna känna en doft av kärleken. Det menar i alla fall OnlinePizza.se. 

Pizza är romantik 

– Vi tycker inte att äkta kärlek måste innebära fin mat och champagne på alla hjärtans dag. Äkta kärlek är när du kan ligga i soffan med den du älskar och klämma en pizza, säger Elena, marknadsassistent på OnlinePizza. 

Med den motiveringen bestämde sig företaget för att utlysa en tävling lagom till kärlekens dag nu på lördag. De skickade ut ett mail till tidigare beställare där de erbjöd dem möjligheten att fria till sin partner genom en ny pizzabeställning. 


Bildkälla: TT BILD

På 12 timmar fick de in drygt 400 mail från friare över hela Sverige. Kandidaten med den finaste motiveringen vann och nu är planeringen inför morgondagen i full gång. 

– Jag kan berätta att det är en tjej som vunnit. Hon ska fria till sin pojkvän, men mer vill jag inte avslöja med risk för att fel person läser det här, säger Elena.  

"Håller tummarna för ett ja"

Den hemliga frierskan får beställa sin pizza när som helst under lördagen hos en specifik pizzeria som är beredd. Pizzan kommer att göras med lite extra omsorg och på insidan av locket på pizzakartongen kommer det att stå "XX, vill du gifta dig med mig?". 

– Det hade varit kul om det gick att skriva orden på själva pizzan, men vi vill inte riskera att det ruskas om i frakten, säger Elena. 

Det är första gången företaget gör något sådant här. De blev inspirerade av deras kunder som friat på liknande sätt förut, och nu ville företaget hjälpa kärleken lite extra på traven. 

– Nu får vi bara hålla tummarna för att det blir ett "ja" i morgon!

Skulle du vilja bli friad till genom en pizza?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.